U Zvezdi nisam dobio pravu šansu! Napadač nema više nikakvih kontakata sa upravom i stručnim štabom!

30.07.2022

11:07

0

Autor: 24sedam

U Ljutice Bogdana je stigao 2019. godine

U Zvezdi nisam dobio pravu šansu! Napadač nema više nikakvih kontakata sa upravom i stručnim štabom!
Nikola Krstović - Copyright MN Press

Nikola Krstović je posle Crvene zvezde otišao u Dunajsku Stredu kojoj ide dobro u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Izboren je plasman u treće kolo, gde ih čeka Steaua.

- Idemo na Steauu i nismo bez šansi, naprotiv! Znam da me očekuju dueli sa Ristom Radunovićem, u kontaktu smo. Zbog stomačnog virusa je propustio prvi meč, ali je u revanšu pokazao hrabrost i klasu i dao je odlučujući gol protiv Saburtala.

Nama je, međutim, cilj grupna faza Lige konferencija, imamo mladu, talentovanu i brzu ekipu i smatram da možemo. Važno je samo da moji mladi saigrači odigraju na nivou mogućnosti - kazao je 22-godišnji crnogorski reprezentativac, strelac efektnih golova.

Jedna od tema u intervjuu za Vijesti bila je i Zvezda.

- Nemam nikakvih kontakata sa upravom ili stručnim štabom, trenirao sam žestoko čak krvavo, ali nisam dobio pravu šansu. Neke druge su tu priče i stvari, ali ja ni na trenutak nisam posumnjao u sebe.

Sada me nakon svakog gola zovu bivši saigrači iz Zvezde i čestitaju, imao sam nepravedno loš tretman, a oni su to i te kako znali sa treninga. I drugi su to prepoznali - zaključio je Krstović.

Podstimo, na "Marakanu" je stigao 2019. godine iz Zete, odmah se zatim vratio na pozajmicu u crnogorski klub, da bi dolaskom Dejana Stankovića prosleđen u Grafičar. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike