Grobari kreću u rat protiv Vučelića i Vazure! Hoćemo promene – odmah!

28.07.2022

15:32

0

Autor: 24sedam

Navijači Partizana zahtevaju hitne izbore u FK i JSD

Grobari kreću u rat protiv Vučelića i Vazure! Hoćemo promene – odmah!
20220507mmGrobar04 - Copyright MN Press

Vreme nemira zavladalo je Humskom ulicom. Čelni ljudi fudbalskog kluba Partizan nalaze se pod najvećim pritiskom od kako su zauzeli rukovodeće pozicije, a čini se da su se posle dugo vremena i svi navijači crno-belih ujedinili oko isti stvari – hitnih promena, kako u FK tako i na čelu Jugoslovenskog sportskog društva, na kojem sedi prvi čovek fudbalske sekcije Milorad Vučelić.

Još tokom prošlonedeljne utakmice sa TSC-om, premijerne na stadionu Partizana u novoj sezoni, južna tribina je jasno poručila čelnim ljudima kluba šta od njih očekuju, a sada su svoje zahteve konkretizovali i o tome se javnosti obratili putem zvanične „Instagram“ stranice.

- Usled loših rezultata koji su posledica katastrofalnog vođenja kluba, mi kao navijači pozivano na konkretne i korentine promene i u FK, kao i u čitavnom Sportskom društvu. Tek poneki trofej u svim sportovima u poslednjih 10 godina, kasno dovođenje igrača, kao i igrača koji kvalitetom ne odgovaraju našem klubu, finansijsko posrnuće većine klubova JSD, enormno povećanje duga FK, hipoteka na Zemunelo i stadion… Ovo su samo neke od stvari koje su dovele do nezadovoljstva svih nas kojima je crno-bela boja u srcu – stoji u prvom delu saopštenja „grobara“ pod nazivom Apel za spas Partizana.

Za jedan deo navijačkih zamerki, onaj koji se tiče sportskog sektora, odgovornost je u sredu preuzeo direktor Ivica Iliev podnošenjem ostavke, a navijači sada očekuju da njegovim putem krene i najodgovorniji tandem klupskih čelnika – predsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura.

- Zato jug, kao matična tribina svih „grobara“, poziva na jedinstvo svih koji zaista vole ovaj klub. Predugo nas je nejedinstvo činilo ranjivima i vreme je da se osvestimo i pozovemo na ujedinjenje i navijača, kao i svih klubova JSD Partizan. Predlažemo hitne izbore u FK i JSD Partizan, i kreiranje uprave koju će činiti ugledni partizanovci, legende kluba i neukaljani pojedinci koji ovom klubu zaista žele sve najbolje i kojima Partizan neće biti samo prečica do profita! Samo takva uprava imaće bezrezervnu podršku juga i čitavog stadiona.

Na kraju, najtvrđe jezgro navijača Partizana imalo je poruku za sve one kojima je crno-bela boja kraj srca.

- Još jednom pozivamo sve „grobare“ da nam se pridruže u ovoj borbi! Od priče i sedenja kod kuće nema ništa. Pritisak i promene se prave isključivo na stadionu. Zato hoćemo jedinstvo svih tribina kako bismo imali potrebnu snagu da ovo izguramo do kraja! Pozivamo i sve bivše igrače i legende kluba svih sekcija JSD da nas podrže i da nam se pridruže, jer je to u najboljem interesu Partizana! Nemamo više šta da čekamo, hoćemo promene – odmah – poručili su „grobari“ na kraju proglasa.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike