Prve reči Ilieva nakon ostavke: Biću uz klub, kao navijač, odlazim iz privatnih razloga

27.07.2022

12:31

0

Ni reči o sastanku u klubu i treneru

Prve reči Ilieva nakon ostavke: Biću uz klub, kao navijač, odlazim iz privatnih razloga
iliev - Copyright MN Press

Odjeknula je danas informacija da je Ivica Iliev po drugi put podneo ostavku na mestu sportskog direktora fudbalskog kluba Partizan, a ubrzo se oglasio i nekadašnji fudbaler.

- Ovim putem obaveštavam javnost da se povlačim sa mesta sportskog direktora FK ”Partizan”. Želeo bih da se zahvalim svim ljudima u Klubu na saradnji, profesionalnosti, podršci i borbi u proteklih sedam godina. Period u kojem sam se nalazio na čelu sportskog sektora bio je prožet mnogim uspesima, pobedama, plasmanima u evropska takmičenja, ali je takođe bilo i neuspeha, koji nas nisu omeli na putu da verujemo da će klub na sportskom i organizacionom planu jačati - navodi se u saopštenju Ilieva, koje se nalazi na zvaničnom sajtu kluba.

Ipak, nije želeo da otkrije razlog odlaska, tačnije, naveo je da je reč o privatnim razlozima.

Sada je došao trenutak da se povučem iz kluba, iz privatnih razloga. Želim da napomenem da ću u budućnosti biti uz klub, kao navijač, da ću pružati podršku ljudima koji vode klub, kao i igračima za koje verujem da će iskazati kvalitet koji poseduju i na kraju sezone izaći kao pobednici - zaključeno je.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike