Đurić za 24sedam daje sumornu prognozu za Partizan: Posle ovih od kluba neće ostati ni pepeo!

26.07.2022

07:09

0

Bivši prvi čovek crno-belih teško razočaran stanjem u klubu i rezultatima ekipe

Đurić za 24sedam daje sumornu prognozu za Partizan: Posle ovih od kluba neće ostati ni pepeo!
Dragan Đurić - Copyright MN PressFudbal, Partizan, Zemunelo

Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić tvrdi da njegov klub srlja u propast i da navijači sa ovom garniturom ljudi u upravi ne mogu da očekuju ništa dobro u budućnosti. To se vidi i po ovom prelaznom roku u kojem je angažovan igrač sa klupe Čukaričkog. 

- Situacija u klubu je, koliko čujem, nepodnošljiva. Moj prijatelj Tole Karadžić koji bolje zna šta se dešava tamo javno im je poručio da bi mogli da se sklone i prepuste Partizan drugim ljudima. Zamislite tu katastrofu kada je i Tole odlučio da im preko medija kaže šta misli o njihovom radu. Čovek se povukao iz javnosti, ali nije mogao da prećuti ovu propast! Pepeo neće ostati od Partizana posle ovih- rekao je za 24sedam Dragan Đurić.

Partizan je imao priliku da pojača tim ovog leta, ali dosadašnji potezi ne pokazuju da su krenuli u tom pravcu.

- Pogledajte na šta nam liči tim. Oterali su sve one povratnilke koje su plaćali po 50-60.000 evra mesečno i koga su doveli. Islužene igrače koji su bili slobodni! Zašto nisu doveli malog Mitrovića iz Radničkog? Zvezda dala pola miliona za dete koje očigledno pravi razliku, a uzeće za njega deset miliona. Umesto takvog fudbalera koji im je od zimus "na izvo'lte" dovode rezervu Čukaričkog! Ej, Partizan je došao do toga da dovodi iz srpskih klubova igrače koji tamo sede na klupi! Pa šta to govori? Škola ništa ne valja i odgovorni za transfere su izgubili kompas - kaže Đurić i sam daje objašnjenje Partizanove sadašnjosti:

- A i od čega da dovedu prave igrače... Bruka i sramota da Partizan dođe u blokadu zato što duguje Zvezdi šest miliona dinara.

Đurić se još jednom osvrnuo na transfer Kristijana Belića iz Čukaričkog, istakavši ga loš primer rada uprave:

- Volim Iku (Ivica Iliev), ali majstore, jesi dao ostavku jednom? Jesi! Pa, idi onda, ne vraćaj se! Koliko čujem Belića iz Čukaričkog doveo Vučelić! Predsednik kluba dovodi igrače?! Ja se sećam kad sam doveo Stefana Savića iz BSK, odem prvo i kažem sportskom direktroru Mladenu Krstajiću i treneru Aleksandru Stanojeviću da postoji šansa da dovedemo štopera ako se oni slažu s tim. Kaže mi tada jedan od njih - "Predsedniče, nije baš prva liga, ali možda će nam poslužiti". Posle nedelju dana treninga okrenuli su priču o Saviću, čovek danas legenda Atletiko Madrida! Nijednog igrača nisam doveo na svoju ruku, uvek sam pitao trenera i sportskog direktora za mišljenje.

Nekadašnji prvi čovek crno-belih ističe da se pribojava prave istine o klubu:

- Njih Partizan uopšte ne zanima, samo njihov biznis. Koji je obim katastrofe niko od nas ne može ni da pretpostavi. Kažu mi "Đuriću, ti nas samo napadaš"! Pa, šta treba za ovih pet godina da se kaže? Čini mi se da će biti i šesta bez titule, a oni bi da se drugačije priča o njima - rekao je Đurić.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike