Iliev ponovo napustio Partizan! Vučelić ima strpljenje za Stolicu, direktor insistirao na otkazu

27.07.2022

12:20

0

Burni dani u Humskoj

Iliev ponovo napustio Partizan! Vučelić ima strpljenje za Stolicu, direktor insistirao na otkazu
Ilija Stolica i Ivica Iliev - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana nisu na najbolji naččin otovrili sezonu u Superligi, te se bura ne stišava, a danas je stigla velika ekskluziva iz Humske 1 - Ivica Iliev je podneo ostavku na funkciji sportskog direktora.

Kako saznaje i prenosi Telegraf, prvi čovek sportskog sektora na ovu odluku se odlučio zbog neslaganja sa odlukom da Ilija Stolica i dalje bude trener crno-belih, na kojoj je u ponedeljak, ali i tokom današnjih pregovora insistirao predsednik Milorad Vučelić.

Naime, prvi čovek kluba je tražio strpljenje za šefa stručnog štaba, dok je sportski direktor zagovarao teoriju da mora momentalno da bude smenjen zbog dva kiksa i loše igre tima na početku sezone.

Dogovora nije bilo, pa je usledio razlaz.

Konačnu odluku je doneo predsednik Milorad Vučelić, napominjući da treneru treba dati šansu bar još četiri utakmice, uključujući i duel kvalifiakcija za Ligu Evrope sa ekipom AEK-a na Kipru, pa tek nakon toga razmatrati šta im je činiti.

Inače, Iliev je funkciju sportskog direktora napustio u proleće 2019. godine, nakon što je klub napustio Zoran Mirković, ali je ostao na funkciji koordinatora skauta i pomagao prilikom angažovanja pojačanja.

Na funkciju sportskog direktora, vratio se u leto 2020., a Upravni odbor kluba je godinu dana kasnije verifikovao tu odluku kada se Partizan pod vođstvom Aleksandra Stanojevića plasirao u grupnu fazu Lige konferencija.

Slede zanimljvi dani u Humskoj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike