Kristijano se prati u stopu i kada ga niko neće! Sporting dobio veliki razlog za nadu, žurku u Lisabonu kvari Murinjo!

25.07.2022

15:25

0

Autor: 24sedam

Portugalac jednim potezom raspalio optimizam Lavova, ali…

Kristijano se prati u stopu i kada ga niko neće! Sporting dobio veliki razlog za nadu, žurku u Lisabonu kvari Murinjo!
profimedia-0121599104 - Copyright Profimedia

Portugalski superstar Kristijano Ronaldo uspeo je da postane zvezda prelaznog roka čak i u situaciji kada ga nijedan od najvećih i najbogatijih klubova Evrope ne želi u svojim redovima. Vesti o odlazećoj zvezdi Mančester junajteda na dnevnom nivou broje se desetinama, Kristijanovi potezi prate se u stopu sve sa ciljem da se nasluti gde bi jedan od najboljih fudbalera svih vremena mogao da nastavi karijeru.

Tokom vikenda španski i engleski mediji brujali su o izvesnom prelasku u madridski Atletiko, međutim pojedine okolnosti (Junajted pristaje da ga pusti samo na pozajmicu, Grizman bi morao da napusti „Vandu Metropolitano“, navijači „jorgandžija se protive…) uticale su na to da se fokus prebaci na drugu stranu.

Tako Portugalci od jutros ponovo daju velike nade Soprtingu da bi mogao da dobije kapitalno pojačanje za nastupajuću sezonu. Razlog za optimizam „lavova“ leži u tome što je Kristijano, navodno, odlučio da decu upiše u školu u Lisabonu što bi trebalo da bude siguran indikator u kojem pravcu razmišlja petostruki osvajač Zlatne lopte.

Međutim, dok se ugovor ne potpiše sve je veoma neizvesno, pogotovo što Ronaldu sada stižu signali iz Rima, koji tvrde da portugalskog reprezentativca u svojim redovima želi da vidi Žoze Murinjo.

Posle angažovanja Nemanje Matića i Paula Dibale, nema sumnje da bi potencijalni transfer Kristijana u Romu od „vučice“ napravio jednog od glavnih favorita za osvajanje „Skudeta“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike