Barselona imala Real na ziceru! Jedno DA Katalonaca delilo nas je od, verovatno, najveće izdaje u modernom fudbalu!

22.07.2022

15:06

0

Autor: 24sedam

Kristijano Ronaldo, navodno, ponuđen je i velikanu sa Nou Kampa

Barselona imala Real na ziceru! Jedno DA Katalonaca delilo nas je od, verovatno, najveće izdaje u modernom fudbalu!
profimedia-0370769597 - Copyright Profimedia

Više nije nikakva ni novost, niti tajna – Kristijano Ronaldo očajnički pokušava da napusti Mančester junajted. Koliko očajnički možda najbolje pokazuje informacija koju je u javnost plasirao novinar „CBS-a“ Ben Dejkobs.

- Žorž Mendeš ponudio je Ronalda Barseloni – obelodanio je Džejkobs.

Nema dileme da bi ovaj potez za Katalonce u izuzetno teškom finansijskom trenutku bio pun pogodak sa marketinške strane. Sigurno su toga i te kako bili svesni na „Nou Kampu“, međutim superagent je dobio odgovor identičan onim koji su mu poslednjih nedelja dali gotovo svi najveći evropski klubovi:

- Hvala, ali ne hvala…

Kao jedna od najvećih zvezda u istoriji madridskog Reala, angažovanje portugalskog superstara izazvalo bi nesumnjivo „razoran zemljotres“ u Primeri. Ipak, Katalonci su odlučili da plivaju u mirnijim vodama. Čekali su i na kraju dočekali Roberta Levandovskog, koji im je bio najveća meta u tekućem prelaznom roku.

Takođe, pitanje je i kako bi navijači Barse reagovali na eventualni dolazak omraženog rivala. Iako bi bilo onih srećnih zbog toga što je njihov klub preobratio jednog od najboljih fudbalera svih vremena, mnogima verovatno ne bi bilo nimalo prijatno da u dresu voljenog tima gledaju čoveka koji je od 2009. do 2018. godine protiv Barse uvek imao neskriveni dodatni motiv.

Kako bilo, Barsa je transfer veka bez mnogo dvoumljenja odbacila, posmatrajući i finansijski aspekt celog posla, s obzirom da je poljski napadač Poljak nesumnjivo znatno pristupačnija varijanta od petostrukog osvajača Zlatne lopte.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike