Junajted daje Kristijanu zeleno svetlo za odlazak samo pod jednim uslovom! Atletiko sprema teren prodajom velike zvezde!

24.07.2022

16:31

0

Autor: 24sedam

Mnogi će morati da naprave velike kompromise da bi ispunili želju portugalskog superstara

Junajted daje Kristijanu zeleno svetlo za odlazak samo pod jednim uslovom! Atletiko sprema teren prodajom velike zvezde!
profimedia-0414956265 - Copyright Profimedia

Željom da ovog leta po svaku cenu napusti Mančester junajted Kristijano Ronaldo napravio je pometnju širom Evrope. Superagent Žorž Mendeš verovatno u karijeri nije imao teži zadatak od toga da svom najvećem klijentu pronađe sredinu za nastavak karijere, pošto su ga svi najveći klubovi na kontinentu odbijali bez previše razmišljanja.

Sada se pojavio tračak nade za portugalskog superstara da bi njegova želja mogla da bude ispunjena, ali pre toga potrebno je da se ispuni nekoliko, kazaćemo uslova, ali mnogi više liči na trule kompromise iz kojih će korist imati samo Ronaldo.

Krenimo redom… Da bi uopšte mogao da razmišlja o promeni sredine, Kristijano mora da dobije zeleno svetlo od Mančester junajteda s kojim ima važeći ugovor do narednog leta, uz mogućnost da on bude produžen na još jednu sezonu. Zbog toga na „Old Trafordu“ su odlučili da izađu u susret svojoj najvećoj zvezdi, ali samo pod uslovom da pristane na jednogodišnju pozajmicu.

Dakle, ako neko i poželi da angažuje portugalskog reprezentativca moraće da se pomiri sa tim da ga neće imati u svom vlasništvu. A, taj neko, je izgleda Atletiko Madrid…

Tu dolazimo do drugog velikog kompromisa… A može se reći i velikog kockanja Dijega Simeonea i njegovih saradnika, koji moraju da pronađu finansijski održivu priču za dolazak petostrukog osvajača Zlatne lopte…

U prevodu, pre nego što krenu u finalizaciju priče sa Kristijanom, „jorgandžije“ prvo nekoga moraju da prodaju, a sa „Metropolitana“ stiže aber da će „žrtva“ Ronaldovog dolaska u Madrid biti ni manje ni više nego francuski as Antoan Grizman.

Šta će od svega biti pokazaće vreme, ali jedna stvar je izvesna… Ukoliko se sve ovo poklopi Simeone će biti „ili pukovnik ili pokojnik“ u crveno-belom delu Madrida…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike