Ronaldo po svaku cenu želi transfer - da li su ovo potezi očajnika? Oktriveni bitni detalji

21.07.2022

14:10

0

Kristijano je spreman na ogromne ustupke, a ima i jedan skriveni motiv što želi transfer

Ronaldo po svaku cenu želi transfer - da li su ovo potezi očajnika? Oktriveni bitni detalji
ronaldo - Copyright Tanjug/AP Photo/Jon Super/

Odlazak Kristijana Ronalda iz Mančester junajteda deluje kao završena stvar, bez obzira što Erik ten Hag planira da gradi igru oko njega. Sada ova saga poprima malo tužne obrise.

Ronaldov "superagent" Žorž Mendeš nudio ga je raznim klubovima, pominjali su se Pari Sen Žermen, Bajern, pa čak i Atletiko, ali svuda je (dodatni) problem bila njegova ogromna plata.

Kako pišu Španci, Portugalac je spreman da prihvati manju platu, čak i do 30 odsto. Ronaldova neto plata je 30 miliona evra godišnje, što znači da bi pristao da igra za 21 milion evra po sezoni.

Trenutno je Atletiko najbliži Kristijanu, koji bi time počinio "veliku izdaju", ali ni "jorgandžije" nemaju finansijskih mogućnosti da preuzmu njegov ugovor.

Ali, dok se čeka kakva će biti sudbina jednog od najboljih fudbalera svih vremena, iz Junajteda poručuju da njihova zvezda nije na prodaju. Ten Hag se i dalje nada da će moći da razgovara sa Ronaldom, ali tu ima i nekoliko sportskih problema.

Poznato je da Ronaldo hoće da igra Ligu šampiona, ali AS otkriva još jedan motiv Kristijanove želje da ode: voleo bi da igra u timu u kome ne bi osećao da je kompletan teret samo na njemu.

Ronaldo hoće da ima i podršku tima, hoće da vidi projekat koji će mu ponovo dati zalet da opet osvaja titule.

Razlog tome je što Ronaldo hoće da ostane u top formi pred ovaj dugo čekani Mundijal u Kataru, koji će sezonu podeliti na dva dela.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike