Tuče na treningu, Artetin bes u svlačionici, oduzimanje trake Obamejangu: Šta sve otkriva trejler za seriju o Arsenalu

19.07.2022

17:23

0

Tuče na treningu, Artetin bes u svlačionici, oduzimanje trake Obamejangu: Šta sve otkriva trejler za seriju o Arsenalu
koškanje na treningu arsenala - Copyright Printscreen/YouTube/Amazon Prime Video Sport

Ljubitelji fudbala obradovali su se prvim trejlerom za dokumentarnu seriju "Sve ili ništa" (All or Nothing) posvećenoj Arsenalu, u kome se vide neki neverovatni detalji koji su obično sakriveni od javnosti: Kako Mikel Arteta besni na igrače, koškanje na treningu, trenutak u kome se Obamejangu oduzima traka…

Ne samo navijači Arsenala, već i svi ljubitelji fudbala i Premijer lige s nestrpljenjem čekaju 4. avgust i premijeru nove sezone serije od osam epizoda.

Prva sezona bila je posvećena Mančester sitiju, druga Totenhemu i sada je na red došao Arsenal. Kamere Amazona, proizvođača serije, pratili su Arsenal tokom turbulentne sezone 2021/22.

Početak trejlera pokazuje kako Arteta igračima objašnjava svoje vrednosti i ističe da oko njih nema pregovora. A onda se nastavlja sa početkom sezone i tri vezana poraza Arsenala posle kojih je ekipa bila na dnu tabele.

Posle toga se vidi Arteta u svlačionici kako urla "Kad izgubim duel, ja se iznerviram" i udara u opremu iz svlačionice, pa potom kako iznervirano govori: "Kad izgubiš loptu, onda trčiš!".

Jedna od "sočnijih" stvari je trenutak kada Arteta oduzima kapitensku traku Pjer-Emeriku Obamejangu. On šokiranom timu govori:

- Mi kao klub smo odlučili da on više nije naš kapiten.

To je svakako najočekivaniji trenutak serije, ili jedan od. Nakon njega raspoloženje je sve gore, tako da je snimljen jedan navijač koji kaže: "Ovo je najgori Arsenal koji sam ikad video".

Tu dolazi do izražaja još jedan pokazatelj tenzija, kada se vidi koškanje i gurkanje na treningu. Ne zna se ko je, ali se pretpostavlja da su u pitanju Sedrik i Aleksandr Lakazet.

Iako će navijačima možda biti teško da gledaju jer je tim u poslednjim kolima ostao bez Lige šampiona, na osnovu trejlera se može zaključiti da serija prikazuje ono što mnogi misle: Klub ide u dobrom pravcu.

Prve tri epizode izlaze 4. avgusta, a sledeće tri nedelju dana nakon toga. Poslednje dve se emituju 18. avgusta.

Premijer liga počinje 5. avgusta, a prenose možete gledati na kanalima Arene sport.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike