Barsa krade Kundea Čelsiju! Dogovor je pao – superagent odigrao ključnu ulogu!

19.07.2022

16:33

0

Autor: 24sedam

Francuski defanzivac na pragu Nou Kampa

Barsa krade Kundea Čelsiju! Dogovor je pao – superagent odigrao ključnu ulogu!
profimedia-0679927773 - Copyright Profimedia/Mutsu Kawamori/AFLO

Prelazni rok je živa stvar, dok se posao ne ozvaniči ništa nije sigurno, ali u ovom trenutku prilično izvesno deluje da je Barselona odnela još jednu transfer pobedu ovog leta. 

Samo nekoliko dana pošto je katalonski gigant postao jači za Roberta Levandovskog, Ćavi Ernandez je na putu da dobije još jedno kapitalno pojačanje, ovoga puta u defanzivnom bedemu.

Pre samo nekoliko sati Žil Kunde je bio viđen na „Stamford bridžu“, Čelsi je navodno skoro pa postigao dogovor sa Seviljom, međutim insajderi sada javljaju da se dogodio veliki preokret i da su Barselona i igračevi zastupnici postigli dogovor oko četvorogodišnjeg ugovora.

 

 

Navodno, ključnu ulogu odigrao je superagent Žorž Mendeš, koji je uspeo da u igračevu platu ubaci i bonuse za ostvarene rezultate. Međutim, na određenoj vrsti zaštite insistirala je i Barsa, pa će među klauzulama biti i jedna koja je vezana za Kundeove probleme sa tetivama.

Ipak, da bi posao bio završen zajednički jezik moraju da pronađu Katalonci i Sevilja. Kako su prethodnih sati pisali španski mediji, Barelona je za fudbalera bila spremna da plati najviše 45 miliona evra, dok je Čelsi na tu sumu dao i dodatne bonuse kroz čija ostvarenja bi konačna cifra za obeštećenje narasla do 60 miliona. Razlika nije zanemarljiva, kao ni činjenica da se Kundeu mnogo više dopada mogućnost da ovog leta zaduži opremu katalonskog velikana…  

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike