Lalatović ne odustaje od ostavke! Idem sada na more, ne želim da napravim glupost!

19.07.2022

10:08

0

Autor: 24sedam

Protiv Sloge iz Doboja je bilo 2:2

Lalatović ne odustaje od ostavke! Idem sada na more, ne želim da napravim glupost!
Nenad Lalatović1 - Copyright Printscreen/Yotube/FK Borac Banja Luka

Nenad Lalatović je blizu odlaska sa klupe banjalučkog Borca. Posle eliminacije iz kvalfikacija za Ligu konferencija i remija u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, srpski trener je ponudio ostavku.

Za sada se još ne zna da li će uprava prihvatiti, ali je bivši trener nekoliko naših klubova veoma blizu odlaska.

Kao i obično, njegove reči su izazvale veliku pažnju.

- Nisam u stanju više da dignem ekipu i imam moralnu obavezu da ponudim ostavku. Bio bih kukavica kada bih ćutao danas i govorio da će biti bolje sledeći put. Ne bojim se derbija protiv Sarajeva i voleo bih da vodim tu utakmicu, ali mislim da je bolje da se odmah promeni trener jer ako žele titulu to sada moraju da urade - kazao je Lalatović i dodatno "podgrejao" priču o odlasku.

- Nije problem za mene, naći ću ja posao za mesec dana. Idem sada na more da se odmorim malo s decom i naći ću opet posao za mesec dana i za mene to nije problem. U ovom trenutku je za mene najbolje da ja odem da te neke trenerčiće koji mi skaču na glavi evo kažem im radite ja ću se skloniti i otići.

Pustiću vas da ne zovete više i ne uznemiravate moje igrače, da im ne šaljete poruke i ne ispitujete ih ko će igrati i kakav je sastav. A onda šalju te timove kad saznaju klubovima protiv kojih ćemo igrati, šalju te sastave našim rivalima s kojima treba da igramo.

Nastavio je u "istom stilu" i napomenuo da "mnogi žele da slome Borac".

Printscreen/Yotube/FK Borac Banja Luka
 

- Njih sve to zanima i namerno to rade. Kada sam to video i sam pročitao sve te poruke o meni i igračima i kako nas nazivaju naravno da me sve to boli, ali opet kažem nema to veze s ovom lošom igrom. Meni je to krivo, to je jedan od razloga, ali najveći razlog je to što mislim da u budućnosti ne mogu da dignem ekipu.

Mnogi žele Borac da slome i meni je sada kristalno jasno šta se radi Borcu i ljudima koji vode ovaj klub. Nekome smeta jak Borac i stabilan Borac. Sad su te velike igre, ali ja nisam igrač za te stvari. Ja sam igrač koji ore i bori se na terenu i nisam za te igre van terena. Molim upravu da prihvati moju ostavku i da ja već sutra krenem put Beograda, a da ovi treneri koji šalju informacije i naše sastave rivalima dođu i rade umesto mene.

Znam da sam rekao kada sam dolazio da želim da osvajam trofeje, ali već sada sam ispražnjen i nervozan i samo sada mogu da napravim neku glupost. Ne želim da napravim glupost i da se o meni ružno piše i bio bih najsrećniji da uprava prihvati moju ostavku već sutra i da ja idem - zaključio je Lalatović.

I kao što je rečeno, sada je sve na upravi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike