Lalatović slavio na debiju, ali skandal pokvario slavlje! "Lešinari" izazvali nered, sledi li kazna u Ligi konferencija? (VIDEO)

07.07.2022

19:21

0

Banjalučani su u prvom kolu trijumfovali sa 2:0

Lalatović slavio na debiju, ali skandal pokvario slavlje! "Lešinari" izazvali nered, sledi li kazna u Ligi konferencija? (VIDEO)
Nenad Lalatović - Copyright MN Press

Nenad Lalatović je u prošloj sezoni Superlige uspeo da u takmičenju sačuva kragujevački Radnički, a potom je sve iznenadio odlukom da napusti klub i pojača Borac iz Banjaluke.

Sa velikim nestrpljenjem su svi čekali na utakmice ovog kluba, kao i magiju koju Lalatović nosi sa sobom, ali na debiju je situacija bila upravo suprotna.

Borac je u 1. kola kvalifikacija za Ligu konferencija ostvario pobedu od 2:0 protiv ekipe B36 iz Toršavna, ali je debi srpskog stručnjaka ostao u senci nereda navijača.

Naime, pri vođstvu domaćina, u prvom poluvremenu, navijači Borca poznati pod imenom "Lešinari", međusobno su se potukli na zapadnoj tribini stadiona u Modriči.

 

 

Nered je upao u kadar i kamera, te je viđen i u direktnom prenosu, a potom su se sukobili i sa policijskim snagama na ovom terenu.

Sve se smirilo za nekoliko minuta, ali jasno je da će Banjalučani biti sankcionisani.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike