Leković nije dao gol, ali da li je bio penal za Zvezdu? Evo šta kaže sudijski ekspert (VIDEO)

16.07.2022

20:44

0

Autor: 24sedam

Uspešniji je bio golman Kolubare, Popović

Leković nije dao gol, ali da li je bio penal za Zvezdu? Evo šta kaže sudijski ekspert (VIDEO)
Zvezda - Kolubara penal - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Kolubaru u utakmici drugog kola Superlige Srbije. Rezultat je bio 5:0 u korist branioca titule, mada je moglo da bude i ubedljivije. Ali je u samoj završnici Stefan Leković propustio priliku da postigne gol sa bele tačke. Tačnije, odbranio je Balša Popović.

Sudija Nikola Radaković je pokazao na belu tačku posle duela Vladimira Lučića i Stefana Marjanovića, a nakon meča u studiju TV Arena sport ovu situaciju je komentarisao i Zdravko Jokić, stručni konsultant za suđenje.

- Došlo je do sudara nogom. To je taktika napadača, da uđe u liniju odbrambenog igrača da ovaj mora da ga ruši. Leva i desna noga su došle u kontakt. I kontakt je postojao već kada je ušao u kazneni prostor. Sudija je bio blizu i dobro postupio - objasnio je Jokić.

Posle neiskorišćenog penala, šef struke Zvezde Dejan Stanković tešio je mladog Lekovića koji je šansu dobio u 79. minutu.

- Idemo dalje, rekao sam mu, idemo dalje, nema veze. Biće ih još u karijeri, bitno je da oni rade kako rade, da su odani svom poslu, da daju celog sebe, a penal, idemo dalje - kazao je Stanković.

Podsetimo, strelci su bili Aleksandar Katai, Milan Pavkov i Gelor Kanga.

U narednom kolu Zvezda će igrati u Lučanima, a Kolubara će dočekati niški Radnički.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike