Stanković imao problema da nađe zamerke posle sjajne igre, a imao je lepe poruke za Zvezdine omladince

16.07.2022

20:09

0

Šampion Srbije bio ubedljiv, trener prezadovoljan

Stanković imao problema da nađe zamerke posle sjajne igre, a imao je lepe poruke za Zvezdine omladince
dejan stanković pred mikrofonom arene - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Crvena zvezda je pregazila Kolubaru 5:0 i tako nastavila sa ubedljivim igrama ove sezone. Sav posao završen je u prvom poluvremenu, kada su postignuti svi golovi, ali je tokom celog meča bila dominantna.

Zvezda je ove sezone od početka krenula jako, poučena iskustvom od prošle sezone, kada je igrala nerešeno u prvom kolu, što je rekao i trener Dejan Stanković.

- Imamo školu od prošle godine. Uradili smo i takve pripreme da uđemo jako u sve mečeve, da spremni dočekamo i Evropu. Videli ste i sami sa izmenama, gledamo da odigraju 70-75-80 minuta, jer igramo nedelja-nedelja, nemamo te utakmice sredom, tako da nam treba i minutaža. Gledamo da je raspodelimo na sve momke – objasnio je Stanković za TV Arena sport.

Što se tiče same utakmice i igre:

- Veoma sam zadovoljan prvim poluvremenom, ne znam šta bih dodao na to. Možda par ishitrenih pasova na njihovu nameštenu odbranu, ali sve je bilo dobro.

I mladi su dobili šansu, među kojima je i 19-godišnji Nikola Stanković, koji je meč počeo na desnoj strani, a završio na levoj.

- Stanković je Zvezdino dete i momak koji može samo da napreduje. Danas je pokazao da na njega  možemo ozbiljno da računamo na njega na bilo kojoj poziciji. To je Zvezdino dete i zna kako da se nosi i sa pritiskom i težinom kako Marakane, tako i Zvezdinog dresa.

Zaigrao je i 18-godišnji Stefan Leković, koji je promašio penal.

Stanković je za njega imao reči utehe:

- Idemo dalje, rekao sam mu, idemo dalje, nema veze. Biće ih još u karijeri, bitno je da oni rade kako rade, da su odani svom poslu, da daju celog sebe, a penal – idemo dalje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike