Niko ne zna kad je rođen, a igraće u Ligi šampiona! Marsej doveo Mbembu, čoveka koji mulja sa godinama

16.07.2022

05:11

0

Autor: 24sedam

Porto se oslobodio fudbalera koji ima četiri datuma rođenja

Niko ne zna kad je rođen, a igraće u Ligi šampiona! Marsej doveo Mbembu, čoveka koji mulja sa godinama
profimedia-0693601521 - Copyright Profimedia

Postalo je nekako "normalno" da se za pojedine fudbalere ne zna tačna godina rođenja. Nije to više redak slučaj u svetu, ali je fudbaler Porta Šansel Mbemba verovatno pravi rekorder.

Zvanično ima 27 godina ovaj reprezentativac Konga, koji je od 2018. godine igrao za portugalski tim i koji je po isteku ugovora postao slobodan igrač. Ne zato što znanjem nema mesto u ekipi nego zato što niko ne može ni da nasluti koliko čovek ima godina!

Verovali ili ne, ali Mbemba ima četiri godine rođenja u svojim papirima!!! Veruje se da zapravo ima 33 godine, te da je rođen 1988. godine.

Zavrzlama sa njegovim godinama počela je u kvalifikacijama za Kup Afričkih nacija 2011. godine kada je umesto 1988. godišta prijavljeno da je 1991.

Kada je prešao u belgijski Anderleht Mbemba je bio rođen 1994. godine, a navodno je svojim prijateljima rekao da je zapravo rođen 1990!

 

 

I sad dolazimo do današnjih dana. Francuski Marsej, klub koji će igrati u Ligi šampiona ozvaničio je trogodišnju saradnju sa igračem za kog niko ne zna kada je rođen!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike