Napoli u strahu – budalaština pojedinca ili unapred smišljen napad? Autom uleteo u trening centar!

23.03.2022

17:09

0

Autor: 24sedam

Velika neprijatnost zadesila je italijanskog velikana

Napoli u strahu – budalaština pojedinca ili unapred smišljen napad? Autom uleteo u trening centar!
profimedia-0635157680 - Copyright Profimedia

Napoli je, potpuno opravdano, u strahu posle velikog incidenta koji je zadesio klub sa „Maradone“ u sredu. Naime, neodgovorni pojedinac je kolima probio kapiju trening centra i stigao nadomak terena, ali tom prilikom srećom niko nije povređen.

Napolitanci sada, u strahu da li bi nešto slično moglo da se ponovi, s punim pravom postavljaju pitanje da li se radi o velikoj budalaštini nemarnog građanina ili unapred smišljenim napadom sa određenim ciljem.

S obzirom da je većina prvotimaca Napolija početkom nedelje napustila klub kako bi se javili nacionalnim selekcijama, u klupskom trening centru nalazilo se samo nekoliko fudbalera koji su, pukom srećom, bili u svlačionici u momentu kada se veliki incident dogodio.

- Neimenovani muškarac je, upravljajući automobilom, prošao kroz kapiju centra neposredno pre početka popodnevnog treninga. Posle nepromišljenog gesta čovek je u opštem čuđenju pokušao da ode sa lica mesta, a kada je stigla policija probao je da pobegne na obližnje golf terene. Karabinjeri su ga brzo uhapsili – piše „Gazata delo Sport“.  

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike