Partizan ima veliku vest! Iliev blista: Postigli smo najvažniji dogovor u ovom prelaznom roku!

12.07.2022

14:34

0

Crno-beli osigurali deficitarnu poziciju

Partizan ima veliku vest! Iliev blista: Postigli smo najvažniji dogovor u ovom prelaznom roku!
Ilija Stolica i Ivica Iliev - Copyright MN Press

Partizan je sa novim trenerom Ilijom Stolicom uspešno krenuo u borbu za nacionalni tron. U prvom meču nove sezone Superlige, crno-beli su ubedljivo prošli kroz Ivanjicu (4:0), nagovestivši tako da ova takmičarska godina mogla da bude berićetnija nego nekoliko poslednjih.

Da bi u tome i uspeli, Valjku je neophodan kvalitetan igrački kadar zbog čega sportski sektor na čelu sa direktorom Ivicom Ilievim radi na tome da ispuni sve zamisli Stolice, koji će u nastavak sezone moći da uđe znatno rasterećenije s obzirom na to da je Partizan postigao dogovor sa jednim od najjačih aduta iz prošle sezone.

Rikardo Gomeš ostaće u crno-belom dresu najmanje do kraja tek započete takmičarske godine, piše „Telegraf“ kojem je tu informaciju potvrdio i sportski direktor kluba sa Topčiderskog brda.

- Postigli smo možda i najvažniji dogovor u ovom prelaznom roku, Rikardo je dao reč da nas neće napuštati i srećni smo i ponosni zbog toga, jer i sami znate kakvu sezonu ima iza sebe i kako je sve to mogao da materijalizuje – istakao je Iliev i dodao:

- Odlučio je da sve ponude stavi, da tako kažem - u fioku i dogovorili smo se da i u narednim sezonama bude naš lider, neko na koga će ekipa u svakom momentu moći da se osloni. Ponosni smo što imamo takvog igrača i čoveka u svojim redovima, nekoga od koga će mladi momci koji stasavaju moći samo da uče o ljubavi i posvećenosti prema klubu, važnijoj od svih materijalnih dobara, a to je danas retkost u fudbalu – rekao je za beogradski portal Ivica Iliev.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike