Partizan gleda ka Mančesteru! Valjak u Sitiju pronašao zamenu za Milovanovića!

05.07.2022

19:50

0

Autor: 24sedam

Ukoliko mladi napadač promeni sredinu, crno-beli će pokušati da se dogovore sa Građanima

Partizan gleda ka Mančesteru! Valjak u Sitiju pronašao zamenu za Milovanovića!
profimedia-0603206870 - Copyright Profimedia

Sportski sektor Partizana užurbano radi na kompletiranju tima za nastupajuću sezonu. Crno-beli su dosad angažovali povratnike Zlatana Šehovića i Svetozara Markovića, iskusnog defanzivca Aleksandra Filipovića, te vezistu, Patrika Andradea, dok je bočni ofanzivni fudbaler Fuseni Dijabate nadomak Humske.

Uporedo sa pojačanjima, čelnici Partizana rade i na odlaznim transferima, a trenutno najbliži napuštanju Topčiderskog brda je dete kluba Marko Milovanović, čiji je transfer u Almeriju u završnoj fazi realizacije.

Onog trenutka kada mladi centarfor zakorači preko praga stadiona u Humskoj Ilija Stolica će ostati samo na Rikardu Gomešu kao opciji u najisturenijem delu tima, zbog čega crno-beli uveliko razmišljaju o alterntativi napadaču sa Zelenortskih ostrva.

Kako piše portal „Telegraf“, izbor je pao na Slobodana Tedića, koji je prošlu sezonu igrao kao pozajmljen fudbaler Mančester sitija u holandskom Cvoleu.

Beogradski portal piše da je spona između Partizana i nekadašnjeg fudbalera Vojvodine i Čukaričkog trener Stolica, koji je sa talentovanim napadačem sarađivao u mlađim reprezentativnim selekcijama Srbije, a ono što još nije najjasnije jeste na koji način bi transfer mogao da se realizuje, preciznije da li bi se radilo o pozajmici do kraja sezone ili otkupu ugovora.

Podsetimo, Tedić je krajem leta 2019. godine potpisao za Građane u transferu vrednom dva miliona evra, a posle godinu dana koje je proveo na pozajmici u Čuki prekomandovan je u mladi tim Sitija. Međutim, vreme je uglavnom proveo na pozajmicama u Holandiji, tačnije Cvoleu, gde je igrao u prethodne dve sezone.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike