Cela Premijer liga mu gleda u leđa, a njemu se to baš i ne sviđa! Vratite Rednapa i Hodžsona pod hitno!

11.07.2022

12:47

0

Autor: 24sedam

Menadžer Vest Hema Dejvid Mojes zvanično je nastariji trener u najjačoj ligi u Engleskoj

Cela Premijer liga mu gleda u leđa, a njemu se to baš i ne sviđa! Vratite Rednapa i Hodžsona pod hitno!
Tan2022-5-15_163559921_1 - Copyright Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Nije mu svejedno, ali se ipak od srca nasmejao kada je saznao zanimljivu informaciju.

Odlaskom legendarnog Roja Hodžsona u penziju, menadžer Vest Hema Dejvid Mojes postao je najstariji sutrčnjak koji vodi neki tim u Premijer ligi!

- Nemoguće! Zar sam stvarno najstariji u ligi? Nije valjda da sam toliko mator! Pod hitno dovedite Harija Rednapa i Roja Hodžsona - kroz smeh je rekao Mojes, pa onda pokušao i da se uozbilji.

- Fudbal jeste igra za mlade, ali treneri iskustvom dobijaju mnogo toga. Imam 59 godina, a neki treneri poput Fergusona, Rednapa i Hodžsona su radili ovaj posao sa 70 ili 74 godine, tako da se osećam spremnim za rad. U Vest Hemu mi je lepo i imamo velike ambicije u nastupajućoj sezoni.

Veste Hem će prvi utakmicu u Premijer ligi odigrati sa verovatno najtežim rivalom, Mančester sitijem 7. avgusta u Londonu.

- Doveli su Halanda što znači da ćemo mi biti prvi tim protiv kojeg će Norvežanin igrati u Engleskoj. Ali, ne preti opasnost samo od Halanda, nego i od osstalih deset igrača koje sa klupe predvodi jedan od najboljih trenera na svetu Pep Gvardiola. Mi znamo šta želimo i trudićemo se da sezonu počnemo pobedom - zaključio je najstariji fudbalski menadžer Premijer lige.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike