Partizan našao bonus bombu! Reprezentativac iz Vest Hemove akademije stiže u Humsku!

11.07.2022

08:22

0

Autor: 24sedam

Kristijan Belić igra na mestu zadnjeg veznog, a Ilija Stolica ga dobro poznaje

Partizan našao bonus bombu! Reprezentativac iz Vest Hemove akademije stiže u Humsku!
Kristijan Belić - Copyright MN Press

Odlični nastupi i golovi mladih fudbalera Partizana Mihajla Petkovića i Sameda Baždara na premijeri Superlige u Ivanjici nagovestili su da crno-beli ne moraju da brinu za takozvanog "bonus" igrača.

Ali u klubu su odlučili da aktiviraju potencijalnu bombu i angažuju mladog reprezentativca, koji bi rešio i pitanje obaveze da na terenu bude fudbaler mlađi od 21 godine.

Reč je o Kristijanu Beliću, momku rođenom u Belgiji, koji igra na poziciji zadnjeg veznog, baš onoj koja je postala "kritična" odlaskom Marka Jevtovića.

Naš mladi reprezentativac imao je izuzetno interesantan razvojni put. Pre šest godina je oz U19 tima OFK Beograda otišao u Akademiju Vest Hema, pa za selekcije "čekićara" od 18 do 23 godine  igrao sve do kraja leta 2019. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Iz Londona je otišao u U19 tim Olimpooijakosa, a odatle u septembru prošle godine stigao u Čukarički. Za prvi tim "brđana" je u prošloj sezoni upisao osam nastupa.

Belić bi sigurno bio dobro rešenje za rotaciju na mestu bonusa, a veliki plus u celoj priči je činjenica da ga trener Partizana Ilija Stolica veoma dobro poznaje iz mlađih selekcija Srbije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike