Partizan dalje mora bez Jevtovića! Ostaje mi praznina zbog neosvojene titule!

02.07.2022

11:18

0

Autor: G. F.

Iskusni vezista karijeru nastavljau Turskoj

Partizan dalje mora bez Jevtovića! Ostaje mi praznina zbog neosvojene  titule!
jevtovic - Copyright MN Press

Dosadašnji fudbaler Partizana Marko Jevtović u toku dana obaviće medicinske preglede i potpisati dvogodišnji ugovor sa turskim Gazijantepom, saopšteno je na sajtu crno-belih.

Jevtović je u Partizanu bio u dva mandata - prvi put od 2015. do 2018. godine, kada je osvojio "duplu krunu" u sezoni 2016/17 i drugi put u prethodnih šest meseci.

Između toga tri sezone proveo je u Konji, a jednu u Al Ahliju iz Katara.

- U Turskoj sam ostavio dobar utisak i stekao mnoštvo prijatelja. Verujem da ću na isti način nastaviti da predstavljam i sebe i Partizan i Srbiju. Idem da uživam u fudbalu i nadmećem se - rekao je Jevtović i dodao da je neke  ponude već odbijao zbog crno-belih:

- Imao sam zimus poziva sa drugih strana, ali sam se vratio u Partizan sa velikom ambicijom da probamo da ponovimo 2017. godinu i "duplu krunu".

 

 

Do trofeja ipak nije stigao sa crno-belima.

- Hteo sam da pomognem koliko god mogu. Nažalost, nismo uspeli iz mnogo razloga i ostaje mi veliki žal zbog toga. I dalje se osećam prazno i zaista ne znam koliko je bodova dovoljno da se uzme trofej. Mi smo dali i više od svojih mogućnosti u borbi za trofeje.

Marko je ocenio da je "Partizan u najboljim mogućim rukama - rukama sjajnog trenera Ilije Stolice i sjajnih igrača".

- Igraće se moderan, lep fudbal i navijači će moći da uživaju. Nadam se i verujem u podršku navijača i kada bude dobro, a još više kada bude loših trenutaka - zaključio je odlazeći as.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike