Jović svađa Italijane! Murinjo hoće Srbina da ukrade Fiorentini!

27.06.2022

17:06

0

Autor: A. Š.

Srpski napadač na ceni uprkos sezoni za zaborav

Jović svađa Italijane! Murinjo hoće Srbina da ukrade Fiorentini!
profimedia-0636280758 - Copyright Profimedia

Nikakva novost više nije da će Luka Jović ovog leta napustiti madridski Real. Trener Karlo Anćeloti jasno je srpskom napadaču stavio do znanja da ga ne vidi u ozbiljnijoj konkurenciji za tim uz poruku da bi najbolje bilo da negde ode i dobije preko potrebne minute.

Zna to i nekadašnji Zvezdin đak, kojem će u narednih nekoliko meseci mesto na terenu biti od ogromne važnosti kako bi se izborio za odlazak na Mundijal u Kataru zbog čega je jedina nedoumica u ovom trenutku da li će ga „kraljevski klub“ u tekućem prelaznom roku prodati ili proslediti negde na pozajmicu.

Spekulisalo se po španskim medijima minulih nedelja da je Hetafe veoma zainteresovan da Jović pozajmi od gradskog rivala, ali se poslednjih dana sve više priča o Lukinom prelasku u Seriju A – preciznije Fiorentinu. U jednom trenutku delovalo je da je posao skoro pa gotov, međutim u Firenci se sada javlja mala doza panike pošto se u trku za potpis Srbina navodno uključio Žoze Murinjo.

Katalonski „El Nacional“ ne tako davno već je pisao o tome kako je „Posebni“ želeo Jovića i prošle zime da dovede u Romu, da je posao bio praktično završen, ali je u poslednji čas Anćeloti poručio mladom srpskom napadaču da bi mogao da dobije veći prostor na „Bernabeuu“ zbog čega se Luka zahvalio „vučici“ i ostao u Madridu.

Šest meseci kasnije jasno je da je ta odluka bila pogrešna, ali bi sve moglo da bude ispravljeno u narednim nedeljama, pošto je Murinjo, prema saznanjima „El Nacionala“ spreman da reprezentativcu Orlova poveri ulogu jedne od zvezda Rome, koja je u tekućem prelaznom roku već potpisala jednog Srbina – Nemanju Matića.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike