Luka Jović je prvak Evrope, mnogi su to zaboravili, ali FSS nije! Srbin stavio medalju oko vrata, kažu da je vežbao za Katar!

29.05.2022

06:28

0

Autor: 24sedam

Čestitke našem napadaču iz redova Reala stižu sa svih strana, a ima i onih koji ga prozivaju zbog uspeha

Luka Jović je prvak Evrope, mnogi su to zaboravili, ali FSS nije! Srbin stavio medalju oko vrata, kažu da je vežbao za Katar!
Tan2022-5-27_204214158_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Nije ga bilo na terenu tokom utakmice, nije čak bio ni na klupi u finalu Lige šampiona, ali je nakon što je sudija odsvirao kraj i označio 14. titulu prvaka Evrope Reala, na teren sišao i srpski reprezentativac Luka Jović.

I to ne da bi se slikao i slavio sa klupskim kolegama nego da od predsednika UEFA Aleksandera Čeferina dobije zlatnu medalju!

I dok su mnogo "zaboravili" da je Jović upravo postao prvak Evrope, od Fudbalskog saveza Srbije stigla je čestitka našem fudbaleru na velikom uspehu.

 

 

Usledili su, onako po našem običaju, neki čak i zajedljivi komentari, ali i čestitke Joviću, te želje da mu to ne bude psolednja zlatna medalja ove godine.

- Luka Jović uvežbava za Katar - jedan je od njaboljih komentara uz fotografiju našeg asa koji dobija zlato za titulu prvaka Evrope.

 

 

Nemamo ništa protiv, a sigurni smo da ni sam Luka ne bi imao ništa protiv toga da na Svetskom prvenstvu finale odgleda sa tribina pa onda skokne do terena da se okiti još jednim zlatom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike