Jović je novi Vlahović! Luka ide u Seriju A, a plaćaće ga Real!

15.06.2022

10:33

0

Autor: 24sedam

Srpski reprezentativac pridružiće se Milenkoviću, Nastasiću i Terziću u Fiorentini

Jović je novi Vlahović! Luka ide u Seriju A, a plaćaće ga Real!
0MMM4765 - Copyright MN Press

Izgleda da je "seljakanju" srpskog fudbalera Luke Jovića došao kraj! Naš reprezentativac ipak će napustiti redove madridskog Reala i preći u Seriju A.

Licitiralo se sa Lukinim nastavkom karijere naveliko, ali ni u jednoj od spekulacija se do danas nije pojavljivala Fiorentina. A izgleda da će baš "ljubičasti" biti novi klub našeg asa.

Navijači Fiorentine veruju u špica iz Srbije, a kako i ne bi posle sjajnih partija Dušana Vlahovića, a Joviću bi ovo verovatno bila idealna destinacija jer bi ga u klubu sačekala srpska kolonija - Nikola Milenković, Matija Nastasić i Aleksa Terzić.

Što se detalja oko ugovora tiče i tu je stvar veoma zanimljiva. Jović će, kako pišu mediji u Italiji doći na pozajmicu, a Real bi na sebe preuzeo veći deo njegove godišnje plate koja iznosi oko pet miliona evra.

Deluje da je ovo rešenje kojim će biti zadovoljne sve strane. Jović će i dalje biti u prilici da se dokaže ljudima iz Reala i posle pozajmice se vrati u Madrid, Fiorentina bi mogla da dobije veoma dobrog napadača za male pare, A "kraljevski klub" bi se bar na neko vreme rešio jednog dela troškova na ime srpskog fudbalera.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike