Italijani srljaju iz greške u grešku! Poslednju, sa promenom grba, navijači će im teško oprostiti! (FOTO)

21.06.2022

21:42

0

Autor: 24sedam

FS Italije razljutio fanove Azura

Italijani srljaju iz greške u grešku! Poslednju, sa promenom grba, navijači će im teško oprostiti! (FOTO)
Sandro Tonali - Copyright Profmedia/Peter Schatz/Alamy Live News

Nimalo laki meseci su iza FS Italije. Azuri su najpre razočarali naciju šokantnim porazom od Severne Makedonije u baražu za odlazak na Mundijal, utisak nisu popravili ni tokom nedavnih mečeva nove sezone u Ligi nacija u kojoj su ostvarili samo jedan trijumf iz četiri susreta (protiv Mađarske, uz remije sa Nemačkom i Engleskom i ubedljiv poraz od Pancera 5:2), a onda se nacionalni Savez potrudio da dodatno zagorča život svojim navijačima.

Naime, na društvenim mrežama je procurio novi grb fudbalske reprezentacije Italije, koji je, blago rečeno razljutio većinu fanova Azura. Italijanima ove godine ističe ugovor sa Pumom i od 2023. oblačiće ih Adidas, a novi logotip bi od tog trenutka trebalo da bude aktivan.

 

 

Podsetimo, Italijani su grb već redizajnirali 2017, a sa novim promenama značajno su modifikovani štit, koji će biti u plavoj umesto u zlatnoj boji, kao i četiri zvezdice koje označavaju broj osvojenih Mundijala, te Italija na vrhu grba.

 

 

 

 

 

 

Upravo je promena boje i jedna od najvećih zamerki onima koji su radili na redizajinu logotipa, a jedan od razočaranih fanova napisao je na Tviteru kako je izbor plave boje kao okvira za ekipu koja igra u plavim dresovima smešna, dok nije mali broj onih koji se sa velikom setom sećaju grba sa Mundijala iz 1990. koji je održan na „čizmi“.

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike