Golman iz Barselone stiže u Vojvodinu! Na Karađorđu spremaju bombu leta u srpskom fudbalu!

15.06.2022

17:21

0

Autor: 24sedam

Novosađani nadomak veoma atraktivnog pojačanja

Golman iz Barselone stiže u Vojvodinu! Na Karađorđu spremaju bombu leta u srpskom fudbalu!
profimedia-0667108376 - Copyright Profimedia

Nema nikakve dileme da će Vojvodina naredne sezone biti znatno konkurentnija nego prethodnih godina. Novo rukovodstvo kluba veoma ambiciozno je ušlo u stvaranje novog projekta koji bi novosadsku „staru damu“ posle dugo godina trebalo da stavi uz rame beogradskim večitim rivalima Partizanu i Crvenoj zvezdi.

Stigao je na klupu kluba sa „Karađorđa“ Milan Rastavac, počela su da stižu i prva pojačanja, neka veoma atraktivna i sa bogatim superligaškim iskustvom, a prava bomba u Novom Sadu trebalo bi da bude aktivirana u narednih nekoliko dana.

Kako pišu podgoričke „Vijesti“, Vojvodina je nadomak dogovora sa crnogorskim golmanom Lazarom Carevićem, koji bi u srpsku Atinu trebalo da stigne direktno iz Barselone.

Mladi čuvar mreže (23) došao je u omladinski tim  Barselone iz matičnog Grblja 2017. godine, da bi 2020. potpisao trogodišnji ugovor sa katalonskim gigantom sa otkupnom klauzulom od 100 miliona evra.

Carević je uglavnom branio za B tim Barselone na čijem golu je stajao 25 puta, dok se u nekoliko navrata našao u protokolu za mečeva najjačeg tima velikana sa „Nou Kampa“.

„Vijesti“ pišu da bi dogovor dve strane uskoro trebalo da bude formalizovan, što znači da bi Voša, ukoliko se u poslednjem trenutku ne dogodi veliki obrt, mogla da dobije izuzetno atraktivnog naslednika Emila Rockova.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Vijseti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike