Stara dama dovela dva Nikolića! Nemanja i Uroš za jači špic crveno-belih!

15.06.2022

11:02

0

Autor: 24sedam

Novosadska Vojvodina angažovala iskusni dvojac za naredne dve godine

Stara dama dovela dva Nikolića! Nemanja i Uroš za jači špic crveno-belih!
432 - Copyright Printscreen/Instagram/FK-Vojvodina

Iza fudbalera Vojvodine je sezona koja verovatno nikoga u klubu nije zadovoljila, pa se u narednu ulazi svim silama.

Nova uprava, novi trener, velike ambicije, a od danas i novi ofanzivni tandem. Dva fudbalera istog prezimena trebalo bi da donesu "Staroj dami" iz Novog Sada efikasnost.

U samom špicu igraće povratnik u redove Vojvodine Nemanja Nikolić (29) napadač koji je u karijeri igrao i za Grbalj, Rostov, Aktobe, Spartak iz Subotice, Al-Ris, Tobol i beogradski Partizan.

- U razgovoru sa predsednikom, sportskim direktorom i trenerom mogao sam da shvatim da Voša ima najveće moguće ambicije, a to je izlazak u Evropu. U prošloj sezoni Voša nije uspela da ostvari ciljeve, imala je neočekivane rezultate i ja se nadam da će ova sezona biti mnogo uspešnija. Verujem da će tim biti jači i da će Vojvodina biti konkurent i u borbi za titulu - rekao je novi napadač Novosađana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

 

Godinu dana mlađi Uroš Nikolić raskinuo je ugovor sa Makabijem iz Tel Aviva i došao kao slobodan igrač, a u karijeri je igrao za Jagodinu, Dinamo iz Minska i Videoton. Radi se o ofanzivnom veznom fudbaleru.

- Očekivanja su velika jer je i projekat takav, sa najvišim ciljevima. Trenera Rastavca poznajem veoma dobro, konačno su nam se poklopile kockice da sarađujemo. Želimo da zauzmemo što viši plasman na tabeli i da osiguramo Evropu. Za početak je važno da se što pre uigramo, siguran sam da imamo odličnu ekipu, ali idemo utakmicu po utakmicu - poručio je Uroš Nikolić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike