Burno su se razišli, baš burno! Nije prošlo ni 2 meseca, "Švaba" ponovo u Kolubari (FOTO)

06.06.2022

19:01

0

Autor: 24sedam

Klupu je napustio u aprilu

Burno su se razišli, baš burno! Nije prošlo ni 2 meseca, "Švaba" ponovo u Kolubari (FOTO)
Dejan Đurđević - Copyright MN Press

Fudbaleri Kolubare će u sezonu pred nama ući sa novim šefom stručnog štaba. Tačnije, reč je o povratniku na klupu lazarevačkog superligaša Dejanu "Švabi" Đurđeviću.

Podsetimo, nedavno je Đurđević napustio klupu Kolubare i tada, na rastanku poručio čelnicima Lazarevčana da posao rade "amaterski".

- Sami smo krojači svoje sudbine, ali čudi me nepoštovanje ljudi iz kluba prema meni. To nisam zaslužio, nisam nikad sebe stavljao u prvi plan.

Jednostavno, nije dobro kad amateri koji vode klub budu ispred nas profesionalaca - kazao je tada Đurđević, a imali su šta da kažu i u klubu.

- Do sporazumnog raskida saradnje između dosadašnjeg trenera i uprave kluba došlo je zbog analiza poslednjih mečeva naše ekipe, a pre svega u želji i nameri kluba da se ekipa razrdma u predstojećoj borbi za opstanak u superligaškom karavanu - naveli su tada čelnici.

Očigledno je da su sve razmirice zaboravljene, a novi početak saradnje je ozvaničen i na Instagram stranici kluba.

Ranije je Đurđević radio u Čukaričkom, OFK Beogradu u dva navrata, Pakhatoru, Radničkom iz Kragujevca, Zemunu, Navbahoru, dok je sedeo i na klupi kadetske repreznetacije Srbije. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike