Navijači Srbije prostački vređani u Ljubljani! Primitivni Slovenac se hvatao za međunožje posle meča sa Orlovima! (VIDEO)

12.06.2022

21:56

0

Autor: 24sedam

Jasmin Kurtić prešao granicu fer-pleja

Navijači Srbije prostački vređani u Ljubljani! Primitivni Slovenac se hvatao za međunožje posle meča sa Orlovima! (VIDEO)
jasmin-kurtic - Copyright Printscreen/Arena sport

Iako je za sve na terenu označavala poslednju utakmicu u sezoni, sve je prštalo od duela na meču 4. kola Lige nacija između Slovenije i Srbije (2:2).

Rezultatski svakoj od selekcija pripalo je po jedno poluvreme, igrački izabranici Dragana Stojkovića bili su znatno bolji i konkretniji rival, ali opšti utisak je da je publika na stadionu „Stožice“ imala šta da vidi.

Orlovi su u Ljubljani imali fantastičnu podršku navijača, koji su neretko bili glasniji od domaće publike, što je očigledno veoma zasmetalo pojedinim reprezentativcima „dežale“.

Preciznije Jasminu Kurtiću koji je krajnje prostačkim gestom pokušao da isprovocira srpske navijače posle poslednjeg sudijskog zvižduka.

 

 

Naime, dok su se igrači obe ekipe pozdravljali na terenu, fudbaler PAOK-a se nekoliko sekundi držao za međunožje i pokazivao ka tribini sa pristalicama Orlova. Srećom, u nesposrednoj blizini se našao njegov saigrač iz solunkog kluba Andrija Živković, koji ga je odgurnuo na drugu stranu pa se ceo incident „samo“ na tome završio…

Ali, gorak ukus ostaje… Ružno i potpuno nepotrebno…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike