Piksi ne može da zameri igračima: Prvi deo za udžbenike, Slovenci se ništa nisu pitali!

12.06.2022

21:22

0

Autor: 24sedam

Selektor s pomešanim osećanjima posle remija u Ljubljani

Piksi ne može da zameri igračima: Prvi deo za udžbenike, Slovenci se ništa nisu pitali!
Dragan Stojković Piksi - Copyright MN Press

Remi srpske reprezentacije Srbije u Ljubljani (2:2) bio je poptuno neočekivan, pogotovo nakon prvih 45 minuta kada je bilo 2:0 za'Orlove.

Selektor Dragan Stojković takođe smatra da je prvi deo bio odličan, ali da se na startu drugog desio blagi pad:

- Mislim da je prvi deo bio baš za udžbenike i to je model igre koji mi želimo da igramo. Komforna dva gola razlike na poluvremenu i onda se dešava taj ulaz u drugi deo, gde je došlo do pada koncentracije i grešaka koje ne smeju da nam se dešavaju. Potom nam je trebalo vremena da se vratimo u naš ritam, ali generalno dobra utakmica. Četiri gola, bili smo bliži pobedi, ali fudbal je takav da morate čitavih 90 minuta da budete koncentrisani - rekao je selektor za Arenu sport, pa nastavio:

- U prvom delu je protok lopte bio fenomenalan i Slovenija se nije pitala ništa. Zato smo i vodili. Ne mogu igračima ništa da zamerim, otišli smo malo dole na tom fizičkom planu, što je negde možda i očekivano jer umor čini svoje. I da smo pobedili večeras nama preostaju još dve utakmice gde želimo svih šest bodova. Čestitam igračima na trudu i svemu što su pokazali, dali su maksimum. Ide još jedna pauza, pratićemo gledaćemo i to je to - rekao je Dragan Stojković Piksi.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike