Piksi bi voleo da vidi 40-50 hiljada navijača na Marakani! Pogledajte koliko ih je došlo protiv Slovenije! (FOTO, VIDEO)

05.06.2022

18:49

0

Sada slede dueli u Švedskoj i Sloveniji

Piksi bi voleo da vidi 40-50 hiljada navijača na Marakani! Pogledajte koliko ih je došlo protiv Slovenije! (FOTO, VIDEO)
14 - Copyright 24sedam

Fudbalska reprezentacija Srbije dočekala je Sloveniju u utakmici Lige nacija, a poseta na stadionu “Rajko Mitić” bila je veoma loša. Pre nekoliko dana odigran je i meč sa Norveškom, a na stadionu je bilo prema zvaničnim podacima 9.726.

Čini se da ih je večeras bilo za nijansu manje, ali se razlozi sada mogu tražiti i u terminu. Nedelja u 20.45, što na primer ljudima koji ne žive u Beogradu nikako ne odgovara. A uz to već i postoji manje interesovanje za utakmice “Orlova” Dragana Stojkovića Piksija kod beogradske publike.

Zapadna tribina je ponovo bila najbolje popunjena, istočna solidno puna, a na severu je bilo stotinak navijača. Na jugu ih nije bilo uopšte.

Takođe, može se reći i da je Slovenija manje atraktivan rival od Norveške koja u svojim redovima ima i novog napadača Mančester sitija, Erlinga Halanda.

Inače, i gosti iz Slovenije su imali podršku. Njihovi navijači bili su u ograđenom delu između zapada i juga.

O poseti na utakmicama nacionalnog tima, govorio je i Stojković u okviru najave večerašnjeg duela. Tada je napravio poređenje sa podrškom koju imaju druge reprezentacije.

- Da jedan čovek dođe na stadion, ja ću mu se zahvaliti na podršci. Sada smo imali desetak hiljada i hvala im od srca što su došli. Sa druge strane, kada vidimo slike iz Glazgova, Kopenhagena, Budimpešte i Osijeka, osetimo se nekako prazno. Bože moj, ne možemo na silu da teramo ljude da dođu na stadion. To je njihova odluka. Nama bi svakako prijalo da vidimo 40.000 ili 50.000 ljudi, jer bi to bio ogroman impuls i vetar u leđa za naše igrače - kazao je juče Stojković.

U ovom ciklusu Srbiju sada očekuju dva gostovanja, u Švedskoj i Sloveniji, 9. i 12. juna.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike