Orlove više boli prazna Marakana nego poraz od Norveške: Kako god da igramo, neki to ne cene i ne poštuju!

02.06.2022

21:31

0

Autor: 24sedam

Teško je bilo Aleksandru Mitroviću posle duela u Beogradu

Orlove više boli prazna Marakana nego poraz od Norveške: Kako god da igramo, neki to ne cene i ne poštuju!
0MMM4719 - Copyright MN Press

Doživeli su fudbaleri Srbije poraz na startu nove sezone Lige nacija, ali deluje da ih neuspeh protiv Norveške (1:0) znatno manje peče od odnosa nacije prema njima.

I zaista deluje porazno to što je selekciju koja je sa prvog mesta u kvalifikacionoj grupi izborila plasman na Mundijal u završnu fazu priprema za isti ispratilo oko 10.000 navijača na stadionu „Rajko Mitić“.

- Hvala navijačima što su došli, igramo za njih, oni su naša snaga. Očekivali smo ih više, ali kako gad da igramo neki ljudi to ne cene i ne poštuju – nije mogao da sakrije razočaranje napadač Srbije Aleksandar Mitrović u izjavi za TV „Arena sport“, osvrnuvši se i na tok samog meča.

- Frustrirajuće je kada imate mnogo šansi, a ne date gol. Mislim da smo ušli malo lošije u utakmicu, ali smo se vratili, onda nas je presekao primljeni gol. Dominirali smo u drugom poluvremenu, ali ovo je bila jedna od onih utakmica kada lopta prosto neće u gol. Opet kažem, mislim da smo igrali dobro, pogotovo drugo poluvreme. Ništa još nije izgubiljeno, idemo dalje. Teška utakmica, iscrpljujuća, kraj sezone, umorni smo - istakao je Mitrović, pa dodao:

- Kada je Luka ušao rasteretio me je u napadu. Stvorili smo dosta šansi i mislim da smo zaslužili makar jedan gol, ali takva je bila utakmica. Nema šta, guramo dalje, ima još da se igra, sad treba dobro da se odmorimo i spremimo se za Sloveniju – kazao Aleksandar Mitrović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike