Bugari već sapliću Sašu Ilića! Srbin najboljeg igrača CSKA čekao na pripremama, a on završio u Bešiktašu!

10.06.2022

17:49

0

Autor: 24sedam

Ekvadorac karijeru nastavlja u istanbulskom velikanu

Bugari već sapliću Sašu Ilića! Srbin najboljeg igrača CSKA čekao na pripremama, a on završio u Bešiktašu!
Saša Ilić - Copyright MN Press

Tek što je promovisan u sofijskom CSKA, Saša Ilić se susreo sa prvim opstrukcijama uprave kluba. Jer, kako drugačije protumačiti to što je prilikom predstavljanja mladi strateg istakao da najboljeg igrača ekipe Žordija Kaiseda očekuje na pripremama u Austriji, a samo dva dana kasnije Ekvadorac je završio transfer u Bešiktaš.

Da li mu je ta mogućnost predočena pre nego što je stigao u Sofiju ili će mu ovo biti prvo neprijatno iznenađenje zna samo legendarni kapiten Partizana, ali kako bilo strelac 22 gola za CSKA u prošloj sezoni karijeru će nastaviti u istanbulskom velikanu.

Bugarski mediji pišu da je rukovodstvo „armijskog kluba“ postiglo dogovor sa kolegama iz Bešiktaša, koji će na ime obeštećenja Bugarima platiti 4.5 miliona evra, od kojih će 2.7 leći na račun CSKA odmah, a preostali 1.8 miliona u ratama do juna sledeće godine.

S druge strane, turski mediji pišu da je Kaisedo svoje uslove sa crno-belima dogovorio još prošlog meseca, a uskoro bi sa njima trebalo da potpiše trogodišnji ugovor vredan milion dolara po sezoni.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike