Kad zvezdaš hvali partizanovce u tuđini i izgubi meru: Ljupko rekao da su dva Srbina najbolji treneri Balkana

01.06.2022

09:31

0

Autor: 24sedam

Trofejni trener rekao šta misli o trenerima u regionu

Kad zvezdaš hvali partizanovce u tuđini i izgubi meru: Ljupko rekao da su dva Srbina najbolji treneri Balkana
Dragan Džajić i Ljupko Petrović - Copyright MN Press

Partizan nastavlja potragu za trenerom koji će naslediti Aleksandra Stanojevića, a po bugarskim medijima to verovatno neće biti legendarni Saša Ilić.

Juče je tamošnji Sportal objavio informaciju da Ilić oteže sa potpisom za sofijski CSKA zbog pregovora koji ga očekuju sa matičnim klubom, a danas već većina medija razmišlja drugačije i vidi mladog srpskog stručnjaka na klupi "armejaca".

Bivši trener Crvene zvezde, trofejni Ljupko Petrović koji je godinama vodio Liteks, kaže za bugarski Blic da Ilić spada u kategoriju najboljih srpskih trenera, a da je za njega lično on uz Marka Nikolića najbolji na Balkanu.

MN Press
Saša Ilić

 

- Znam da je CSKA završio drugi i da je propustio priliku da osvoji Kup Bugarske. Zaista ne znam ko će da trenira tim. Za mene su trenutno najbolji treneri ne samo u Srbiji već i na Balkanu Marko Nikolić i Saša.Ilić. Obojica su trenutno slobodni igrači. Odličan posao bi uradili u CSKA, ali izgleda da su opcije i za Partizan - rekao je Petrović i nastavio:

- Ali nikome ih nisam nudio. Zaista ne znam... Znam samo da će predsednik Griša Gančev jednog dana uspeti i da će obradovati mnoge pristalice CSKA titulom, jer je on ambiciozan i moćan čovek.

CSKA Se rano jutros preko Fejsbuka oprostio od svog dosadašnjeg trenera Engleza Alana Perdjua.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike