Saša Ilić promovisan u CSKA! Na spisku želja bivši zvezdaš, prvo pojačanje mu stiglo iz Subotice!

08.06.2022

16:34

0

Autor: 24sedam

Mladi strateg pred velikim izazovom u Bugarskoj

Saša Ilić promovisan u CSKA! Na spisku želja bivši zvezdaš, prvo pojačanje mu stiglo iz Subotice!
Copyright MN Press

Legendarni kapiten Partizana Saša Ilić promovisan je u sredu u Sofiji. Prvi inostrani trenerski angažman nekadašnji lucidni vezista imaće na klupi tamnošnjeg CSKA, koji je uz Ilića predstavio i prvo pojačanje za nastupajuću sezonu – dosadašnjeg napadača subotičkog Spartaka Lazara Tufegdžića.

- Kontakt smo uspostavili u februaru i čast mi je što je CSKA bio zainteresovan – rekao je Ilić na promociji u Sofiji, dodavši:

- U klubu je bilo puno srpskih igrača i trenera koji su mi pričali dobre stvari i nadam se da neću brzo napustiti CSKA.

Očekivano, bugarski mediji su želeli da od Saleta čuju planove oko igračkog kadra.

- Ne treba mi veliki broj novih igrača. Nemamo dovoljno vremena, pažljivo biramo. Nisam od onih kaji prave velike rostere. Ako su stranci, moraju da podignu nivo. Znam da je Kaisedo najbolji fudbaler i da je u reprezentaciji Ekvadora. Očekujem da nam se pridruži na pripremana u Austriji. Šopov je mlad igrač koji nije dobio šansu u Holandiji, dok je Tufegdžić u poslednjih nekoliko sezona igrao veoma dobro i verujem da će opravdati očekivanja.

Bugari su u danu promocije Saše Ilića, kada je rekao da mu je prioritet angažovanje levog beka, došli do saznanja da bi novi igrač CSKA mogao da postane i Stefan Hajdin. Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde ulazi u poslednjih šest meseci ugovora sa Voždovcem pa tamnošnji mediji veruju da bi u „armijski“ klub mogao da stigne i po nižoj ceni od 500.000 evra koliko je njegova vrednost procenjena na specijalizovanom „Transfermarketu“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike