Realova osveta PSŽ-u i Mbapeu! Kralj uzima veliku nadu Francuske za 80 miliona evra!

30.05.2022

18:46

0

Autor: 24sedam

Madriđani kaparisali pojačanje iz Monaka

Realova osveta PSŽ-u i Mbapeu! Kralj uzima veliku nadu Francuske za 80 miliona evra!
Tan2022-5-29_454046_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Ostao je madridski Real bez očekivanog angažovanja Kilijana Mbapea, ali je samo nekoliko dana posle osvajanja Lige šampiona servirao još jednu malu osvetu PSŽ-u i francuskom superstaru.

Kako piše „As“, Madriđani su dogovorili sve detalje oko kupovine Orelijana Čuamenija iz Monaka, koji će, ukoliko se u poslednjem trenutku ne dogodi epski preokret, biti bogatiji za 80 miliona evra.

Ugledni madridski list, pozivajući se na izvore iz Francuske, piše da je pregovore za velikom nadom francuskog fudbala nadgledao lično Florentino Perez. Iskusni fudbalski radnik očigledno nije želeo da mu se ponovi „slučaj Mbape“, koji je i bio jedna od kočnica poslu koji bi uskoro trebalo da postane zvaničan.

Zanimljivo, napadaču PSŽ-a nije bilo dovoljno što je u poslednji čas promenio odluku i na izvestan način izigrao Real, već je pokušao da im pokvari i dogovor sa Čuamenijem, kojeg je nagovarao da pođe njegovim stopama i iz Kneževine se preseli u Pariz.

Ipak, mladi vezista (22) bio je izričit u stavu da želi da napusti Ligu 1 i da se okuša u inostranstvu, a poziv Real je došao u pravom trenutku da tu želju sprovede u delo.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike