Srpski as završio na tetovaži španskog navijača! Ako pogodite na osnovu siluete ko je u pitanju, vi ste vrsni znalac (FOTO)

06.06.2022

10:10

0

Pogodite ko je na slici...

Srpski as završio na tetovaži španskog navijača! Ako pogodite na osnovu siluete ko je u pitanju, vi ste vrsni znalac (FOTO)
tet - Copyright Printscreen/Twitter

Zvali su ih "Duo Sakapuntas" zbog fizičkih sličnosti sa dvojicom španskih komičara iz 70-tih godina. Na terenu se nisu šalili. Dok su trajali bili su noćna mora za golmane u Primeri, a onda je Rasing iz Santadenra odlučio da Nikolu Žigića proda Valensiji. 

Legendarni Pedro Munitis ostao je bez glavnog saigrača, kojeg je nesebično hranio asistencijama, a Rasing je počeo polako da propada i da tone do treće lige.

Dvojica fudbalskih majstora su se ovih dana ponovo našli na terenu. Povod je bilo okupljanje bivših fudbalera zbog učešća u jednoj humanitarnoj misiji, što je probudilo sećanja na slavne dane kod mnogih navijača nekada stabilnog člana španske elite.

 

 

 

Jedan od navijača pokazao je i kako se nekada među najvatrenijima poštovao "Duo Sakapuntas". Fotografija Munitisa i Žigića završila je na nečijoj potkolenici kao tetovaža. Složiće se većina da je ilustracija više nego uspešno izvedena.

 

 

 

Nikola Žigić je bio u stručnom štabu bivšeg selektora Srbije Ljubiše Tumbakovića, ali je posle njegovog povlačenja sa kormila "orlova" odlučio da podeli sudbinu glavnog stratega. Danas živi u Valensiji i čeka novu trenersku priliku.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike