Za Srbiju je sve bilo idealno, Piksi poručuje: Zaslužili smo četiri gola, ovako treba da igramo

05.06.2022

21:18

0

Selektor vrlo zadovoljan posle ubedljivog trijumfa

Za Srbiju je sve bilo idealno, Piksi poručuje: Zaslužili smo četiri gola, ovako treba da igramo
0MET3315 - Copyright MN Press

Srbija je demolirala Sloveniju i ostvarila prvu pobedu u ovom ciklusu Lige nacija. Bio je zadovoljan selektor Dragan Stojković, koji je rekao da je njegov tim zaslužio da postigne četiri gola.

- Jedno dobro raspoloženje za sve nas. Mislim da su i ljudi koji su bili na stadionu uživali u borbenosti, u želji igrača da ostave dobar utisak i kroz taj utisak dođu do bodova. Za Srbiju je sve bilo idealno. Dominirali smo imali potpunu kontrolu utakmice i rezultat ne treba da čudi. Golovi su dolazili jer smo ih zaslužili – rekao je Piksi za RTS.

Selektor je prilično istumbao tim, samo trojica startera iz poraza od Norveške su danas počeli, a debitovali su Mašović, Ilić i Jovanović.

- Liga nacija ti pruža tu šansu da igrači koji imaju manju minutažu dobiju na važnosti, jer svi oni koji su ovde su važni. Imam puno poverenje u njihov fudbalski kvalitet i zašto ne promeniti puls i imati još jednu stvar u ovom kalendaru koji je veoma težak? Ne možete ni da zamislite koliko je teško. Na nama je da se borimo za ovaj dres i izgaramo. Videli ste danas, ne samo što se rezultata tiče, nego je stil igre bio onakav kakav publika želi da vidi i kakav ja želim da vidim i tako će biti ubuduće.

Već 9. juna na redu je meč sa Švedskom u Stokholmu…

- Videćemo kakvo je stanje sa igračima na fizičkom planu. Bilo je nekih igrača koji su tražili izmenu, ali su izdržali i ta volja i želja da igraju za Srbiju je nešto impresivno. Ponosan sam na takav stav i na požrtvovanje. Odmorićemo neke igrače i fizički bilten će kazati na koga ćemo računati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike