Trebalo je da budemo bezobrazniji, a i penal nam nisu svirali! Bivši partizanovac ipak zadržao optimizam

03.06.2022

05:43

0

Već u nedelju protiv Slovenije, a zatim slede i dva gostovanja

Trebalo je da budemo bezobrazniji, a i penal nam nisu svirali! Bivši partizanovac ipak zadržao optimizam
0MET1124 - Copyright MN Press

Porazom od Norveške fudbalska reprezentacija Srbije otvorila je novi ciklus takmičenja u Ligi nacija. Jedini gol bio je delo Erlinga Halanda, novog napadača Mančester sitija. Pogodak na stadionu "Rajko Mitić" viđen je u 26. minutu.

Upravo je početak utakmice bio ono što se nije svidelo Saši Lukiću.

- Sigurno da nije lepo kada se izgubi. Iskreno, u prvih 10-15 minuta utakmice nismo ušli kako treba. Videlo se da je isrcrpljujuća sezona iza igrača i da je to uticalo na rezultat. Posle toga smo diktirali tempo celu utakmicu. Nismo uspeli da iskoristimo da iskoristimo svoje šanse. Na svu sreću imamo utakmicu za tri dana i ispravićemo sve ono što smo danas pogrešili - kazao je vezni igrač Torina i dodatno objasnio je šta je to nedostajalo.

- Da budemo konkretniji u šesnaest metara, da budemo fudbalski bezobrazniji, da popunjavamo šesnaesterac sa više igrača. Sudija takođe nije svirao penal nad Tadićem koji je bio. Biće to sve u redu - u optimističkom tonu pričao je nekadašnji igrač Partizana.

Do kraja ovog ciklusa, do 12.juna ostale su još tri utakmice, a prva sledeća je već u nedelju, kada će u Ljutice Bogdana gost biti Slovenija. Raspored jeste gust, ali...

- Kako drugima tako i nama. I drugi isto igraju. Spremamo se za utakmice. Tu smo do 12. juna kada je poslednja - zaključio je Lukić.

U drugom meču večeri, u našoj grupi, Švedska je kao gost pobedila Sloveniju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike