Grujić ne traži alibi u praznim tribinama i umoru: Moramo da se trgnemo, razočarali smo ljude koji su došli na stadion!

03.06.2022

04:56

0

Autor: 24sedam

Vezista Orlova izuzetno samokritičan

Grujić ne traži alibi u praznim tribinama i umoru: Moramo da se trgnemo, razočarali smo ljude koji su došli na stadion!
SERBIA_vs_NORWAY_042 - Copyright MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije porazom je započela novu sezonu u Ligi nacija. Pred sramotno malim brojem navijača na stadionu „Rajko Mitić“ izabranici Dragana Stojkovića Piksija poraženi su minimalnim rezultatom od Norveške.

- Rezultat je loš, pogotovo što ponovo nismo postigli pogodak. Moramo da se probudimo, ovo je druga utakmica zaredom da nismo pobedili – kazao je posle meča vezista „orlova“ Marko Grujić i dodao:

- Mislim da smo drugo poluvreme odigrali bolje. Imali smo neke situacije, neke su bile i sporne, gledao se VAR, ali nam na kraju nije dosuđen penal. Od sutra već okrećemo list, u nedelju nam je važna podrška i mislim da ćemo se prikazati u boljem svetlu protiv Slovenije.

Nije fudbaler Porta želeo da traži alibi za neuspeh u umoru od sezone na izmaku, ili malom podrškom sa tribina.

- I oni izlaze iz napornih sezona, nije to izgovor. Ovo je prva utakmica posle Lisabona kod kuće. Navijači su očekivali pobedu i dobru igru, sigurno je da smo razočarali ove ljude koji su došli na stadion. Moramo da se trgnemo i odigramo bolju utakmicu u nedelju.

Nije se Grujić složio sa konstatacijom da su utakmice u Ligi nacija kao prijateljske.

- Selektor je izuzetno ozbiljno održao sastanak pred ovo okupljanje i rekao da su ovo izuzetno takmičarske utakmice. Ozbiljno smo se pripremali, moramo da vidimo šta smo mogli i morali bolje. Ovo je veoma jaka grupa, četiri dobre ekipe, ali je na nama da dobijemo u nedelju. Motiv su bodovi. Voleli bismo i želeli da budemo prvi u grupi. To je naš cilj. Tek smo jednu utakmicu odigrali i, ponavljam, moramo da se trgnemo – rekao je Marko Grujić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike