Zvezdo, nisi sama! Posle šamara u derbiju, Radonjić i ekipa dobili veliku podršku Delija ispred Pionira! (VIDEO)

04.06.2022

17:06

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli se bore za odbranu regionalnog trona

Zvezdo, nisi sama! Posle šamara u derbiju, Radonjić i ekipa dobili veliku podršku Delija ispred Pionira! (VIDEO)
Screenshot 2022-06-04 at 19.01.38 - Copyright Printscreen/Twitter/KK Crvena zvezda

Šokantan poraz u četvrtom meču finala plej-ofa AdmiralBet ABA lige sigurno je uzdrmao košarkaše i stručni štab Crvene zvezde. Stigli su crveno-beli u petak uveče u polupraznu dvoranu „Aleksandar Nikolić“ po šampionski trofej, a napustili su je do nogu potučeni od izuzetno raspoloženog Partizana koji je na kraju slavio 112:84.

Nema dileme da nikome na Malom Kalemegdanu prethodnih 10 i kusur sati nije bilo nimalo prijatno, ali su se navijači Zvezde potrudili da ekipi daju dodatni vetar u leđa pred odlučujuću petu utakmicu doigravanja koja će se igrati u crveno-belom „Pioniru“ u ponedeljak od 20 časova (TV Arena sport Premium1).

Solidan broj „delija“ okupio se u subotu poslepodne ispred beogradskog hrama košarke, kako bi ekipi pružio neophodnu podršku pred meč sezone. Uoči početka treninga Branko Lazić i drugovi izašli su na plato ispred dvorane, gde su ih prisutni navijači pozdravili ovacijama i pesmom.

 

 

Posebnu podršku dobio je najtrofejniji trener u istoriji Zvezde Dejan Radonjić, a pre nego što su se igrači i stručni štab vratili na parket, okupljenima se obratio kapiten.

- Hvala vam za ovu podršku. Izuzetno nam znači pred sledeću utakmicu i zaista se nadam da ćemo u ponedeljak svi zajedno moći da slavimo i da završimo posao na najbolji mogući način – kazao je Lazić, uz mali lapsus oko dana odigravanja utakmice zbog kojeg je dobio dodatnu podršku.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike