Radonjić utučen posle debakla! Osećam se veoma loše, ali da doživimo onako nešto na 25 razlike za Partizan... (VIDEO)

03.06.2022

19:17

0

Autor: 24sedam

Crno-beli izjednačili u seriji na 2:2

Radonjić utučen posle debakla! Osećam se veoma loše, ali da doživimo onako nešto na 25 razlike za Partizan... (VIDEO)
Dejan Radonjić - Copyright AdmiralBet ABA liga/Partizan/Dragana Stjepanović

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u četvrtoj utakmici finalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige i sada je Partizan izjednačio na 2:2. Majstorica je zakazana za ponedeljak, a trener crveno-belih Dejan Radonjić imaće mnogo posla s obzirom da je ovaj meč završen sa čak 112:84.

- Dobro, sada je 2:2. Posle večerašnjeg duela, posle samog početka utakmice smo izgledali zadovoljavajuće i tih nekih minuta bili drugačiji. Ekipa Partizana je bila čvrsta odbrambeno, da nemamo kontrolu, slabi smo bili i mekani, napravili su prednost i da bude takav kakav je bio.

Apostrofirali smo cele sezone da takmičenje završimo na prvom mestu zbog toga da odlučujući meč igramo pred našim navijačima, nadam se da ćemo izvlačeći pouke iz ovog duela iz načina na koji se igralo, dođemo do onoga što želimo i osvojimo titulu - kazao je Radonjić, a onda mu je postavljeno pitanje da li je nekada tokom karijere primio čak 112 poena.

- Kao što sam rekao, odbrambeno smo bili slabiji i mekani, protivnik je iz dobre odbrane nalazio prednosti i rešavao dobro stvar. Izgubili smo kontrolu napada što nas je koštalo da iz jednog dela utakmice pređemo na drugačiji način igre, što je predugo trajalo za ekipu koja je ušla u takvo samopouzdanje.

Lako je analizirati što se tiče tolikog broja poena, zahvaljujući dobrih procenata Partizana. Sad samo treba videti i izvući pouke, napraviti dobru analizu, da bi našli odgovore.

A, da li sam primio nekada toliko poena, nije bitino.

Kakve su šanse u majstorici?

- Rekao sam na početku da imam veliki respekt prema Partizanu, da će to biti velika borba, ne bih o šansama, prognozama i procentima, ono što želimo mi da dođemo u tom meču i da savladamo ekipu Partizana.

Nije mu se svidelo pitanje o suđenju.

- Ja nikada nisam komentarisao suđenje, možda je to malo provokativno pitanje - uzvratio je Radonjić, a zatim bio upitan kakvu reakciju igrača očekuje.

- Treba da igramo dobro i to je to. Nema tu preterane filozofije, Treba da uradimo stvari koje su potrebne, kako bismo došli do onoga šta želimo.

Zatim je pričao o gestu Uroša Trifunovića koji je posle trojke ušao u verbalnu raspravu sa Zvezdinom klupom, a zatim bio i isključen.

- Iskoristiću da pozovem naše navijače da nas bodre u ponedeljak, da nas bodre, da dođemo do pobede, da budu glasni i korektni. Nikome nije prijatno da se igrač protivnički ponaša ovako kako se ponaša. Ne bih da se to desi da ode u drugom pravcu, koliko smo igrali protiv Partizana, nijednim gestom nije pokazao ponašanje.

Osećam se jako loše, iskreno. Iskoristio bih priliku da saopštim našim navijačima da ne treba da posmatraju niti to niti bilo šta drugo. Ima mnogih utakmica ovakvih sličnih, video sam toliko toga, ali eto makar da iskoristim priliku da na neki način pokušam da uradim nešto - rekao je Radonjić i dodao da se kolega Željko Obradović izvinio.

- Na terenu je Željko prišao i rekao je to što je rekao, dao je izvinjenje. Opet vam kažem, bez obzira na to se osećam loše i boli me što nismo ni na jedan gest prema bilo kojem protivniku uradili, a da doživimo ovako nešto na 25 razlike. Da je gusto, pa da su tu emocije, tenzije, ali šta je ovo, o čemu se radi? - zaključio je strateg crveno-belih.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike