Trifunović iskopirao Blažiča! Ružno i nažalost već viđeno - Željkovu lekciju će zapamtiti! (FOTO/VIDEO)

03.06.2022

20:45

0

Autor: 24sedam

Nesportski potez mladog košarkaša Partizana

Trifunović iskopirao Blažiča! Ružno i nažalost već viđeno - Željkovu lekciju će zapamtiti! (FOTO/VIDEO)
kkpart-kkcz-170 - Copyright MN Press

Partizan se vratio u finalnu seriju AdmiralBet ABA lige. Pred polupraznim tribinama dovrane „Aleksandar Nikolić“, crno-beli su uspeli da i u drugom meču odbrane domaći teren protiv Crvene zvezde i izbore se za majstoricu koja je na programu u ponedeljak od 20 časova.

Izabranici Željka Obradovića večeras su demonstrirali silu protiv najvećeg rivala, koji posle svega viđenog može da bude i zadovoljan porazom od 28 razlike (112:84).

Ipak, malu senku na brilijantno crno-belo veče bacio je Uroš Trifunović. Mladi košarkaš kluba iz Humske dozvolio je da ga emocije previše ponesu, pa je sredinom četvrte deonice, posle koša kojim su crno-beli stigli do maksimalnih plus 34, neprimereno gestikulirao prema Zvezdinoj klupi zbog čega je ubrzo zaradio isključenje.

Trener Partizana Željko Obradović odmah posle meča podelio je medijima informaciju da je od Trifunovića i kapitena Zagorca zahtevao da odu do svlačionice crveno-belih kako bi se izvinili treneru Dejanu Radonjiću i Zvezdi kao klubu, što je lekcija koju će talentovani košarkaš sigurno zapamtiti.

Nažalost, ovo nije prvi put da se slične stvari dešavaju na utakmicama najvećih rivala. Na meču polufinala Kupa „Radivoja Koraća“ 2015. godine tadašnji Zvezdin košarkaš Jaka Blažič napravio je identičnu gestikulaciju prema klupi Partizana na kojoj je tada sedeo Duško Vujošević.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike