Ovako izgleda Pionir iznutra! Tek sad se vidi koliko je smanjen kapacitet pred četvrti duel Partizana i Zvezde! (FOTO)

03.06.2022

15:01

0

Autor: 24sedam

Navijači Partizana stižu na četvrti meč finala AdmiralBet ABA lige

Ovako izgleda Pionir iznutra! Tek sad se vidi koliko je smanjen kapacitet pred četvrti duel Partizana i Zvezde! (FOTO)
viber_image_2022-06-03_16-41-08-540 - Copyright 24sedam/P. K.

Kada su Disciplinci AdmiralBet ABA lige u četvrtak izrekli kaznu Partizanu zbog navijačkih izgreda tokom treće utakmice finala plej-ofa regionalnog takmičenja mnogi nisu mogli da zamisle koliko će crno-beli večeras u četvrtom meču biti oslabljeni za gromoglasnu podršku sa tribina.

Ali, tek kada su prvi navijači kluba iz Humske ušli u beogradski hram košarke, i kada su videli na kojim mestima su raspoređeni pripadnici policije i redari, mogli su da se uvere u jačinu kazne koju je njihov klub dobio zbog neodgovornog ponašanja pojedinaca.

S obzirom na to da je kapacitet nekadašnjeg „Pionira“ prepolovljen, i ne čudi zbog čega su pristalice Partizana požurile da stanu u red ispred ulaza u dvoranu.

Više od dva sata pre početka susreta, na platou dvorane „Aleksandar Nikolić“ okupio se veliki broj navijača. Partizan je još u četvrtak objavio kako će na tribine moći da uđu samo vlasnici sezonskih karata, koji su činili većinu okupljenih, ali bilo je i onih koji su do ulaznice pokušali da dođu na blagajnama „Pionira“.

Ipak, zbog kazne prodaja dnevnih karata večeras nije bila moguća, zbog čega će sigurno veliki broj ljudi ostati van tribina beogradske dvorane, dok će oni malo smeliji među njima sigurno pokušati da pronađu „rupu“ kroz koju će uspeti da se provuku kako bi pružili podršku izabranicima Željka Obradovića!

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike