Delije se već raduju! Njihov mezimac dobija novi ugovor i ostaje u Zvezdi još dve godine!

04.06.2022

15:52

0

Radno je ovih dana na Marakani

Delije se već raduju! Njihov mezimac dobija novi ugovor i ostaje u Zvezdi još dve godine!
20220526mmKatai02 - Copyright MN Press

Fudbaleri i stručni štab Crvene zvezde su na zasluženom odmoru posle odbranjene duple krune, a pred čelnicima kluba su pakleni dani u pokušaju da što pre formiraju igrački kadar s kojim će Dejan Stanković veoma brzo krenuti u novi juriš na Ligu šampiona i nove nacionalne trofeje.

Pre nekoliko dana u Ljutice Bogdana su predstavili prvo pojačanje za nastupajuću sezonu, a drugi potpis bi mogao da usledi iz spostvenih redova.

Kako piše portal „Mozzart sport“, crveno-beli su na pragu dogovora sa Radovanom Pankovim oko produžetka saradnje.

Jedan od najvećih mezimaca „delija“ bio je važan šraf u Stankovićevoj šampionskoj mašineriji u sezoni za nama. Možda ne najvidljiviji, ali nekadašnji štoper Vojvodine gotovo besprekorno je odrađivao onaj „najprljaviji“ posao, koji se ne vidi na prvu, ali ne neizostavan u svakom uspehu sportskog kolektiva.

Kako navodi beogradski portal, dve strane su već dugo u pregovorima oko produžetka saradnje, ali do dogovora dosad nije došlo pošto iskusni defanzivac nije bio zadovoljan ponuđenim uslovima, s obzirom da je u prethodnom periodu bio fudbaler sa skromnijim primanjima. Ipak, dve strane su prethodnih dana približile stavove i moglo bi da se dogodi da Pankov već do polaska na prvu fazu letnjih priprema parafira ugovor koji bi ga vezao za Zvezdu do 2024. godine.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart sport

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike