Stižu milioni na Marakanu?! Zvezda već dobila ponudu za Ohija!

02.06.2022

16:21

0

Autor: 24sedam

Neće ga crveno-beli prodavati dok se ne nađe adekvatna zamena

Stižu milioni na Marakanu?! Zvezda već dobila ponudu za Ohija!
0MMM1874 - Copyright MN Press

Ohi Omoijuanfo bi mogao već da napusti Crvenu zvezdu pošto postoji ponuda iz Sjedinjenih Američkih Država, odnosno MLS-a. Prema saznanjima Mozzart Sporta, ponuda za napadača je od oko tri miliona evra, ali se u Ljutice Bogdana čeka da se sve to stavi na papir, a potom i da odluče.

Potencijalnom prodajom Crvena zvezda bi zaradila prilično, pošto je norveški napadač došao u Ljutice Bogdana kao slobodan igrač, za platu od 420.000 evra.

Uostalom, i generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je na brifingu rekao da postoji ponuda za nekadašnjeg centarfora Moldea, ali isto tako dodao da pregovori neće biti započeti pre nego što crveno-beli ne dovedu još jednog kvalitetnog centarfora.

- Ne možemo da se odreknemo Ohija, bez obzira na ponudu koju imamo za njega, dok ne dovedemo zamenu, ali intenzivno radimo na rešenju i dovođenju dobrog špica. Ne čekamo nikakve odluke FIFA vezane za Rusiju, jer možemo da platimo obeštećenja, kao što smo i za Kangvu platili - između ostalog je rekao Terzić.

Nezvanično, želja je Mateo Kasijera iz ruskog Sočija.

Ohi je u Beograd stigao kao najbolji strelac prvenstva Norveške, a u ekipi Dejana Stankovića dao je 11 golova od dolaska u januaru.

Prelazni rok u Americi traje od 7. jula do 4. avgusta.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike