Haland posle Srbije u problemu! Navijači Sitija u neverici zbog promašaja na Marakani – predviđaju mu klupu!

04.06.2022

14:04

0

Autor: 24sedam

Norveški napadač top tema među navijačima na Ostrvu

Haland posle Srbije u problemu! Navijači Sitija u neverici zbog promašaja na Marakani – predviđaju mu klupu!
0MET0956 - Copyright MN Press

Liga nacija za reprezentaciju Srbije počela je porazom na domaćem terenu od Norveške (1:0). Neuspeh koji ne boli, ali je dobra opomena pred ono što „orlove“ čeka na zimu u Dohi – Mundijal.

Norvežani nisu bili bolji, čak su u nekim delovima utakmice i žestoko nadigrani, ali su imali raspoloženog golmana Nilanda i gol mašinu Erlinga Halanda, koji se posle meča na stadionu „Rajko Mitić“ već susreće sa neprijatnostima na Ostrvu.

Sjajni napadač je, podsetimo, pre nekoliko nedelja promovisan kao najzvučnije pojačanje Mančester sitija za predstojeću sezonu, ali se zbog promašaja u Beogradu našao na udaru kritika navijača, koji idu toliko daleko da mu zbog toga predviđaju čak mesto na klupi za rezerve kod Pepa Gvardiole.

Naime, desetak minuta pre nego što je postigao pobedonosni gol, Haland je imao veliku priliku kada je izašao sam pred Vanju Milinkovića-Savića, ali mu je lopta u odsudnom trenutku prešla preko slabije desne noge, pa je umesto u mreži završili visoko preko prečke.

Taj promašaj brzo je postao viralan, a pojedini komentari nisu bili nimalo prijatni, bez obzira na to što je kraj sezone i što svi jedva čekaju da odu na zaslužene odmore.

- Ako ovako nastavi, Alvarez će ga izbaciti na klupu… Barem neće biti promašaj od 100 miliona - napisao je jedan nezadovoljni fan, dok je drugi prokomentarisao kako je Norvežanin zaboravio kopačke u Dortmundu…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike