Anćeloti je prevario Luku Jovića! Španci otkrili – Italijan u poslednjem trenutku ubedio Srbina da odbije Murinja i Romu!

19.03.2022

22:23

0

Autor: 24sedam

Napadač Orlova zimus bio nadomak rimskog „Olimpika“

Anćeloti je prevario Luku Jovića! Španci otkrili – Italijan u poslednjem trenutku ubedio Srbina da odbije Murinja i Romu!
profimedia-0628361912 - Copyright Profimedia

Pomalo bombastična vest stiže iz Španije dan uoči „El Klasika“. Glavna zvezda je srpski napadač Luka Jović, ali cela priča, iako deluje poprilično realna, mora se uzeti za dozom rezerve jer stiže iz Katalonije.

Tamnošnji „El Nacional“ piše da je reprezentativac „orlova“zimus bio nadomak Rome, ali je na nagovor trenera Reala Karla Anćelotija u poslednji čas odlučio da se zahvali na pozivu Žozeu Murinju i ostane na „Bernabeuu“.

- Fudbaler je sa svoje strane na veoma pozitivan način gledao na mogućnost da se preseli u Rim i stavi na raspolaganje Murinju, koji mu je obećao veliku ulogu. Florentino Perez nije isključio transfer, pošto je sa „Olimpika“ stigla ponuda vredna 40 miliona evra, čime bi Real vratio većinu novca uloženog u mladog napadača prilikom kupovine od Ajntrahta – piše katalonski list.

Ipak, kako se u tekstu dalje navodi, Anćeloti je u poslednjem momentu uspeo da ubedi Luku da odbije ponudu, uveravajući ga da ima bitnu ulogu u njegovim planovima, naročito pošto se u tom trenutku Benzema nalazio u klupskoj ambulanti.

- Jović je odlučio da posluša savet italijanskog stručnjaka i ostane na „Bernabeuu“ bar još šest meseci, ali sada duboko žali s obizrom kako su se stvari od tog momenta odvijale. Srbin je bio svestan da će imati sporednu ulogu, ali realnost je da više nije ni u širim planovima, zbog čega se oseća izdanim i prevarenim od strane šefova u Madridu.

Katalonski list piše i da sada više niko i ništa neće moći mladog srpskog napadača da promeni sredinu čim mu se ukaže prilika, a ona bi već na leto mogla ponovo da se javi u vidu Murinja i Rome, koji nisu izgubili interesovanje za njega. Portugalski stručnjak, prema saznanjima „El Nacionala“, insistira kod čelnika kluba da potpišu Srbina, ali ponuda rimskog kluba sigurno neće biti toliko velikodušna kao prošle zime.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike