Jović u Arsenalu? Ove zime – NE! Real spustio rampu, Srbin ostaje u Madridu!

25.01.2022

19:13

0

Autor: 24sedam

Reprezentativac „orlova“ pre leta sigurno neće menjati sredinu

Jović u Arsenalu? Ove zime – NE! Real spustio rampu, Srbin ostaje u Madridu!
profimedia-0628361912 - Copyright Profimedia

U razmaku od samo nekoliko sati Arsenal je ostao bez mogućnosti da angažuje dva srpska reprezentativca. Posle Dušana Vlahovića, koji je izabrao Juventus, „tobdžije“ su ostale kratkih rukava i u pokušaju da potpišu Luku Jovića!

Dugo se već spekuliše o odlasku mladog centarfora iz madridskog Reala, ali kad god je u javnosti delovalo da je transfer izvestan, „kraljevski klub“ je spustio rampu na finalizaciju dogovora.

Tako je bilo i ovoga puta. „Marka“ piše da su čelnici lidera Primere doneli odluku – Jović ne mrda sa „Bernabeua“ najmanje do kraja sezone.

Ugledni madridski list dodaje da je na ovakvu odluku čelnika Real najviše uticala povreda prvog napadača tima Karima Benzeme, uz dodatak da je reprezentativac „orlova“ trenutno u boljem položaju od Marijana, koji, takođe, u poslednje vreme često kuburi sa povredama.

Zanimljivo, iako su engleski mediji u utorak pre podne izvestili kako su čelnici Arsenala i Reala već započeli pregovore oko Jovićevog transfera, „Marka“ nekoliko sati kasnije sve demantuje i tvrdi da u kancelarije madridskog giganta nije stigao nijedan zvaničan dokument iz londonskog kluba.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike